Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (4.21 secunde)
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Cu toate acestea, romanii au preferat sa le arate politicienilor ca au puterea, dar au lasat "curatenia" pe alta data.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Pe de alta parte, in 1992, numarul total alpublicatiilor a scazut la 1.205, dar numarul cotidienelor acrescut, ajungand la 102.
Microsoft Surface Pro - prima super-tableta pe care nu ti-o iei Una dintre cele mai spectaculoase tablete nu este o tableta. Surface Pro de la Microsoft este un laptop complet camuflat intr-o tableta premium. ... Surface Pro sau iPad Air?
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania. ... Dintre acestia, potrivit sistemului electoral propus de noi, 25 vor fi alesi in circumscriptiile electorale uninominale, dintre cei care s-au clasat pe primul loc in scrutin.
Cu o igiena orala corespunzatoare acasa si cu ajutorul profesional de la medicul stomatolog, dintii ar trebui sa ramana sanatosi pe toata perioada sarcinii. ... Trucuri pentru dinti albi si sanatosi - Un truc pe care dr. ... Mai pe intelesul tuturor:
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
Democratii au profitat de ocazie pentru a-l ridiculiza din nou pe Dan Voiculescu, dupa ce una din televiziunile acestuia vorbea despre 3.000 de oameni prezenti la mitingul de sustinere a lui Basescu, in conditiile in care numarul acestora variaza intre 25.000 (potrivit Jandarmeriei) si 35.000 (dupa cifrele avansate de PD).
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Asociatia Pro Democratia (APD) isi exprima preocuparea fata de implicarea institutiilor publice centrale si locale, precum si a reprezentantilor acestora in sustinerea unor candidaturi din campania electorala si face apel la adresa acestora sa respecte principiul neutralitatii.
Asociatia Pro Democratia (APD) considera ca exista riscuri de fraudare a alegerilor din 30 noiembrie, cauza fiind modul "arbitrar si lipsit de transparenta" in care acestea sunt organizate si reglementate, si mentioneaza ca analizeaza posibilitatea suspendarii observarii scrutinului uninominal.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
Cateva asemanari izbitoare intre alegerile prezidentiale din 2004 si cele din 2009 prind din ce in mai mult contur pe spatiul mediatic romanesc. ... Pro Democratia avertiza si in 2004 asupra tentativelor de frauda.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un comentariu intitulat "Alerta: in saptamana motiunii, SUA se arunca in apararea lui Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Mircea Marin) Pe scena politica romaneasca exista doar patru partide principale. ... - UNPR este o "adunatura de dezertori" care si-au parasit partidele pe listele carora intrasera in Parlament.
google-analytics.com