Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (3.06 secunde)
Gazele NU se scumpesc pentru populatie de la 1 ianuarie 2015!
Asociatia Pro Consumatori (APC) a transmis un comunicat de presa cu titlul: Sifon la pret de apa minerala naturala carbogazoasa?!? La data de 1 septembrie 2013, Asociatia Pro Consumatori (APC) a lansat campania nationala Spune NU practicilor comerciale incorecte.
Un raport recent al Curtii de Conturi prezinta mai multe aspecte privind neregulile existente pe piata energiei din tara noastra. Mai exact, raportul Curtii de Conturi sugereaza ca neregulile sunt suportate de consumatorii finali, prin facturi majorate abuziv.
Pachetele 12 Egal ofera flexibilitate clientilor prin conceptul luna de luna, platesti aceeasi suma, ceea ce le permite sa isi planifice cheltuielile cu energie pe 11 luni in avans. Astfel, facturile la energie vor avea valoare fixa, indiferent de anotimp.
Acesta a fost sfatul dat de Bogdan Marcel Pandelica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, prezent ieri la Craiova. In contextul economic actual, cumpararea produselor pe internet devine tot mai populara, mai ales ca permite, dupa caz, economisirea de timp si bani.
laptop-uri, telefoane mobile, camere video, televizoare, aparate de inregistrat si chiar discuri optice. ... De la Anul Nou furnizorii de echipamente audio si video vor fi obligati sa faca contributii in beneficiul autorilor de continut media.
O noua componenta a HIV, cu evolutie rapida, la consumatorii de droguri intravenoase Jurnalul National:
secretia de endorfine, ca in cazul consumatorilor de opioide Pentru cercetătorii americani, soarele ar fi un veritabil drog. ... Cercetatorii de la Scoala de Medicina Harvard (SUA) au pornit studiul de la nevoia de a raspunde la intrebarea de ce totusi ne expunem riscurilor ultravioletelor.
Iata cum putem trai cu pana la 17 ani mai mult Nu este o noutate faptul ca, daca va traiti viata pe o canapea cu berea, tigara si telecomanda in mana, consumand constant carne rosie, speranta de viata scade dramatic.
Magiunul de prune Topoloveni incepe Saptamana Floriilor in magazinele ecologice din Orientul Mijlociu, unde se afla in plin program de degustare adresat posibililor consumatori arabi.
Episoadele de manie si depresia sunt principalele simptome ale tulburarii bipolare. Schimbarile bruste de dispozitie nu urmeaza o serie de reguli prestabilite: depresia nu urmeaza intotdeauna episoadelor de manie. Unii pacienti pot experimenta aceleasi stari de spirit perioade indelungate de timp:
Astfel, toti cei care cumpara guma Orbit intre 30 martie si 24 mai 2015 vor contribui la donarea banilor necesari pentru ca 3.500 de micuti sa aiba acces la o educatie dentara corespunzatoare.
Cum sa faci cafeaua perfecta Te-ai gandit vreodata la cana ta zilnica de cafea ca la un elixir de sanatate si nu doar ca la o sursa de placere si energie?
Gloria Excelsis participa in acest week-end cu produse de beauty la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Scumpirea neasteptata a gazelor nu face parte din jocul liber al pietei, care in tarile prospere regleaza economia, ci este o jonglerie a grupurilor de interese autohtone scapate de sub control, care dicteaza preturile in functie de propriile aranjamente.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Dar de ce s-a anuntat prea devreme?
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Decizia de intrerupere a furnizarii apei calde craiovenilor cu datorii foarte mari la intretinere nu va fi revocata. Viceprimarul Sorin Iordache intentiona din aceasta saptamana sa ii "ierte" pe datornici, insa ideea acestuia nu va fi pusa in aplicare, deoarece directorul Regiei de Termoficare, Tatian Tudorache, a refuzat.
Un litru de motorina Efix Euro 4 va costa 3,75 lei, iar pentru motorina super Euro 5 consumatorii vor plati 4,01 lei pe litru.
Dupa mai multe ore petrecute ieri in rugaciune, la manastirea Nicula, unde a fost asaltat de credinciosii care s-au grabit sa ii ceara pensii mai mari, premierul Calin Popescu Tariceanu s-a reintors la problemele politice.
google-analytics.com