Cautare

61806 de rezultate pentru "accident rurier din 12 08 2010 sector 4 cu victime in zona luica" (6.03 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie. Ce plan are MRU cu Chiliman. Filiala PNL sector 1 nu este "una dintre cele mai puternice din tara".
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. Lizeanu, sector 2, pe M. Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Presedintii organizatiilor de sector ale PRM au demisionat in bloc. Presedintii organizatiilor de sector ale PRM, precum si o parte dintre membrii activi ai organizatiei PRM Bucuresti si-au anuntat joi demisia in bloc.
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a postat ope Facebook un text pe care il puteti citi in continuare:
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Pentru oamenii cu bani, criza financiara este ca o ploaie scurta de vara. ... Asa cum se intampla si in cazul unora dintre consilierii judeteni din Dolj, ale caror averi, daca nu au scazut, s-au conservat sau au crescut considerabil.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
In lipsa oricarei opozitii, sedinta ordinara de ieri a Consiliului Judetean (CJ) Dolj, cu 15 puncte pe ordinea de zi, s-a terminat in 30 de minute. Primul punct a fost proiectul de hotarare prin care democrat-liberalul Dorel Luica a fost propus sa ia locul lui Constantin Iancu in consiliu.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
google-analytics.com