Cautare

61849 de rezultate pentru "accident rurier din 12 08 2010 sector 4 cu victime in zona luica" (4.70 secunde)
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Garnitei, nu s-a asigurat la patrunderea de pe trotuar pe partea carosabila, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Espero, proprietate si condus pe str.
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
In cautarea de idei, soluții si piețe noi.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
PDL va pierde total in Capitala. Vezi sondajele PDL va pierde toate primariile de sector si consiliile locale, dar si Primaria Generala.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Experta si ea in bioenergie, Doina Elena Manolea este in prezent sefa Inspectoratului Teritorial de Munca din Capitala si este membra PD-L in organizatia sector 4, pastorita de primarul Cristian Poteras. A fost numita sefa ITM in campania electorala.
La data de 20 septembrie 2010, ora 12.40, Sectia 8 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca pe str. Popa Lazar, sector 2, este in curs de desfasurare o altercatie in urma careia o persoana de sex masculin este ranita.
Brasovul gazduieste o serie de simulari de incidente cu victime multiple La exercitii iau parte 200 de medici UPU si pompieri din cadrul IGSU Printre simulari se numara un accident rutier in tunel sau incendiu la spital
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. Potrivit ISU Brasov, trei dintre victime au fost transportate la spital.
Accident grav la Iasi: 6 victime dupa ce doua masini s-au ciocnit
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
google-analytics.com