Cautare

1792 de rezultate pentru "ucraina" (3.42 secunde)
Dmytro Kuleba, ministrul Afacerilor Externe din Ucraina, a reamintit la ministeriala NATO de la Bucuresti de solicitarile repetate care vin din Ucraina pentru a primi mai mult armament.
Anunt o noua transa de asistenta de securitate pentru Ucraina. ... Este nevoie sa protejez oamenii din Ucraina in continuare. ... 300 de zile de atac neprovocat, 300 de zile in care Ucraina inca are coloana vertebrala.
Ucraina primeste al 28-lea ajutor militar american, de 1,85 mld. $ Sistemul american Patriot ajunge in Ucraina in primavara anului 2023.
Ucraina a respins apelul Patriarhului Kiril de incetare a focului de Craciun pe stil vechi. "Ucraina nu va duce nicio negociere cu Rusia cu privire la armistitiul de Craciun", a declarat secretarul Consiliului de Securitate si Aparare.
Ucraina primeste blindate Bradley si Marder alaturi de rachete Patriot. Statele Unite vor ajuta militar Ucraina cu aproape 3 miliarde de dolari.
Asiatenta directa pentru Ucraina include 50 de Bradley si 500 de rachete antitanc. ... Acesta este cel mai mare pachet de asistenta din partea Americii pentru Ucraina.
Rusia si Ucraina lupta pentru controlul orasului Soledar. ... Ucraina nu poate adera atat timp cat e ocupata de trupele Rusiei.
Ucraina va primi aproximativ 111 tancuri din partea tarilor UE si SUA. ... Tancurile vor ajuta Ucraina sa-si elibereze teritoriul, inclusiv Crimeea.
SUA pregatesc un nou ajutor militar de 2,1 miliarde de dolari pentru Ucraina. ... Ucraina va primi munitii GLSDB cu raza de actiune de 150 km.
"Suntem hotarati sa va ajutam sa castigati pe campul de lupta." Ursula von der Leyen: Ucraina isi construieste drumul spre Uniunea Europeana. Liderii Uniunii Europene au promis ca vor continua sa sprijine Ucraina.
"Acesta va fi anul victoriei noastre", sustine presedintele Volodimir Zelenski, intr-o postare pe Twitter, la un an de la invazia Rusiei in Ucraina, relateaza The Guardian.
Ucraina primeste doua batalioane de tancuri Leopard 2 Pe 24 februarie s-a implinit un an de la invazia Rusiei in Ucraina Zelenski:
Ucraina a respins peste 70 de atacuri rusesti in ultimele 24 de ore. ... Pe 24 februarie s-a implinit un an de la invazia Rusiei in Ucraina.
La fiecare secunda, un copil din Ucraina devine refugiat, transmite UNICEF. Mai exact 55 de copii pe minut au fost nevoiti sa plece din Ucraina, in ultimele 20 de zile.
Alianta Nord-Atlantica nu se va implica militar nici la nivel aerian, nici terestru in conflictul dintre Ucraina si Rusia, a declarat miercuri dupa-amiaza secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la finalul reuniunii ministrilor Apararii.
Ucraina, Rusia si Belarus asigura o treime din productia de grau si porumb la nivel global.
In Ucraina a venit iarna si peste 10 milioane de oameni stau fara curent, in intuneric si frig, a declarat presedintele Volodimir Zelenski. ... In acest timp, Kremlinul atribuie suferinta civililor din Ucraina refuzului Kievului de a negocia.
Razboiul din Ucraina a continuat in forta si in perioada sarbatorilor, iar in a doua zi de Craciun, fortele ucrainene au respins atacuri ale rusilor in jurul orasului Bahmut, acolo unde s-au dus cele mai grele lupte in ultima perioada.
Sistemele de aparare antiracheta Patriot vor fi trimise in Ucraina mai repede. ... SUA schimba planul pentru Ucraina si devanseaza cu cateva luni livrarea armamentului.
Importurile din Ucraina au afectat si producatorii romani de miere. Acestia spun ca mierea nu mai este la cautare pe pietele externe, pentru ca cea adusa din Ucraina se vinde la preturi foarte mici.
google-analytics.com