Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (4.05 secunde)
7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene. Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
In prezent, toate primariile din comunele doljene beneficiaza de conexiune la internet. Pe principiul "pofta vine mancand", Consiliul Judetean Dolj a alocat in urma cu un an 23 de miliarde de lei vechi pentru conectarea la lumea virtuala a tuturor primariilor.
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
Zeci de localitati doljene asteapta bugetul destinat investitiilor pe 2007, dupa ce sedinta extraordinara a consiliului judetean, in care trebuia sa se distribuie banii, a fost amanata pentru prima data in istoria institutiei.
O parte din primariile doljene ar putea lasa asistatii social fara drepturi banesti in acest an pentru ca fondurile virate de Directia Generala a Finantelor Publice nu sunt suficiente.
Alegerile locale, turul unu si turul doi, au desemnat primarii localitatilor de pe intreg teritoriul Romaniei. Judetul Constanta este, dupa aceste alegeri, parca mai "rosu" ca niciodata, insa - asa cum spune un versat politician constantean - niciodata sa nu spui niciodata in politica.
Bugetul din acest an al localitatilor doljene va fi ceva mai mic decat in 2008, astfel ca primarii care isi doresc mai multe fonduri vor fi nevoiti sa le obtina prin valorificarea resurselor locale.
Primarii din cele 58 de comune constantene s-au intalnit vineri la Constanta, pentru a participa la lucrarile sesiunii ordinare a Adunarii generale a Filialei Judetene a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR).
Proiectul de hotarare initiat de Nicusor Constantinescu, presedintele CJC, care, de altfel, a insistat in expunerea de motive ca este un demers bun pentru localitatile care detin lacuri si balti, avea nevoie de doua treimi din voturi.
Nemultumiti ca raman fara bani, in urma rectificarii bugetare, primarii din Olt vor protesta marti, 21 septembrie, in fata prefecturii. ... Primarii solicita modificarea ordonantei care vizeaza retragerea sumelor alocate pentru echilibrarea bugetelor administratiilor locale.
Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur de scrutin Legea privind alegerea primarilor intr-un tur de scrutin a fost adoptata marti de Camera Deputatilor, care este forul decizional, cu 174 de voturi "pentru", 110 voturi "impotriva" si 3 abtineri.
Nicolae Giugea le-a cerut reprezentantilor CEZ sa stea de vorba cu primarii care au facturi restante la energia electrica, pentru a gasi o solutie de compromis. Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a intervenit in asaltul declansat de CEZ impotriva primariilor din judet cu restante mari la plata energiei electrice.
Localele pot modifica raportul de forte in Parlament.
Primarii din Craiova si localitatile invecinate au stabilit deja sa aloce sume importante pentru bugetul din 2007 necesare studiilor de fezabilitate prin care vor face proiecte pentru a accesa fonduri structurale UE.
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
Cu mai putin de un an înainte de alegeri, primarii doljeni au luat startul competitiei pentru atragerea fondurilor structurale.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente.
Firmele private care au executat lucrari pentru primarii sunt in pragul falimentului pentru ca de un an - un an si jumatate nu si-au incasat banii de la autoritatile locale.
Timp de 45 de zile, comerciantii pot vinde mai ieftin marfurile nealimentare, cele mai cautate fiind produsele de imbracaminte si incaltaminte.Soldurile pot fi vandute numai in locurile in care erau comercializate si inainte de perioada de reduceri, dar separat de celelalte produse, iar preturile noi trebuie sa fie foarte clare si afisate alaturi de cele vechi.
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
google-analytics.com