Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (3.07 secunde)
Astfel ca daca in prezent o camera dubla la un hotel de doua stele costa in prezent 170 RON, din zilele urmatoare, pretul pe care turistii il vor plati va fi de aproximativ 90 RON.
Totusi comerciantii au trecut deja la reduceri destul de masive. Fie ca sunt promotii, fie ca sunt reduceri, pe client nu-l intereseaza decat faptul ca poate sa cumpere mai ieftin un produs care la inceputul sezonului avea un pret destul de mare.
Cele mai mari reduceri din valul de promotii se inregistreaza la magazinele Terranova, care anunta o scadere cu pana la 70%, ca si la magazinele Kenvelo si Meli Melo, cu promotii de 60-70%.
Primarii si secretarii de primarii din localitatile judetului Satu Mare au fost instruiti ieri cu privire la principalele dispozitii legale referitoare la actul administrativ, statutul alesilor locali in conformitate cu Legea 393/2004, contenciosul administrativ, respectiv constituirea, componenta, modul de sesizare si procedura de lucru a comisiei de disciplina potrivit HG 1210/2003.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Pe ultima suta de metri, inainte de intrarea in vigoare a Statutului alesilor locali, primarii doljeni au accelerat procesul "transferurilor" politice. Dupa aproape un an si jumatate de "exil" in opozitie, Partidul Social Democrat a iesit cel mai sifonat din lupta racolarilor de primari.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
n Candidatul PD-L la Primaria din Tecuci a obtinut de doua ori mai multe voturi in turul al doilea fata de Vasile Pazvante, reprezentant al Partidului Verde.
Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana. Pozitionarile se produc in perspectiva Comitetului Executiv National.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Unii dealeri Ford ofera reduceri de 1.000 de euro la modelul Ford Transit Connect, dar doar pentru motorizarile diesel. ßi dealerii Citroën ofera discounturi la noul Citroën C4 Motion in valoare de 553 de euro. ... Aceste oferte sunt insa in limita stocului disponbil.
Bancherii reactioneaza la reducerea cu 1,25 puncte procentuale a dobanzii de politica monetara operata de Banca Nationala a Romaniei (BNR) in ultimele doua luni si anunta la randul lor reduceri la nivelul creditelor si depozitelor in lei.
Nu este vorba de oferte promotionale, asa cum ne-au obisnuit marile magazine, ci de reduceri semnificative de pret. Fie ca este vorba despre haine, incaltaminte sau accesorii de sezon, magazinele fac reduceri chiar si de 90%.
Primaria Sectorului 2 primeste de saptamana viitoare, incepand de joi, 15 iulie cereri de notificari pentru soldari, de la comerciantii care-si desfasoara activitatea pe raza sectorului si care vor sa faca reduceri de preturi la produsele de sezon.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
BILETOO.ro este singura retea de ticketing din Romania care si-a anuntat participarea in cadrul campaniei "Black Friday" in weekendul 22-24 noiembrie, oferind astfel posibilitatea achizitionarii de bilete la preturi reduse cu pana la 75%!
Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente.
Desi dupa parerea unora edilii locali ar primi o remuneratie destul de ridicata incat sa-si mareasca avutul in mod considerabil, nu aceasta este si parerea primarilor constanteni.
Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
google-analytics.com