Cautare

22550 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (3.38 secunde)
Proiectul de declaratie a fost propus de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si grupurile parlamentare au avut la dispozitie aproximativ 3 saptamani pentru a formula puncte de vedere. Puteti citi in continuare textul DECLARARTIEI PARLAMENTULUI ROMANIEI:
HotNews a sistematizat cele mai importante teme abordate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe 6 Ianuarie 2011, la postul public de televiziune. - intalnirea de astazi de la BNR este una dintre intalnirile periodice obisnuite cu acest for, a aratat, intr-o prima faza a discutiei, presedintele Traian Basescu.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a discutat cu oficiali francezi, in cursul vizitei sale la Paris, despre crearea in Senat a unui Forum Constitutional, care sa vina cu propuneri privind reforma Constitutiei si care sa reuneasca specialisti si reprezentanti ai parlamentelor din statele UE, informeaza Mediafax.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Presedintele ales Traian Basescu a refuzat sa comenteze decizia de gratierei.
In joc este viitorul Romaniei pentru urmatorii 10-15 ani, prin impactul pe care urmatorul presedinte il va avea asupra Romaniei. ... In aceasta toamna miza este alegerea unui ALTFEL de Presedinte, si anume presedintele Romaniei, nu seful unui partid. ... Presedintele-Jucator.
Oricat de putine lucruri as fi stiut eu pe atunci, tot imi dadeam seama ca, in harmalaia sedintelor FSN, se construia de fapt noul sistem politic, economic si social al Romaniei.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
In deschidere, presedintele fundatiei l-a prezentat pe profesorul italian Ernesto Carpentieri, presedintele Academiei Europene pentru Relatii Economice si Cultrurale de la Roma (AEREC), salutand cu satisfactie acceptul acestuia de a deveni primul membru de onoare international al Clubului de la Bucuresti.
Mai mult, "Gandul" arata ca, spre deosebire de 2007, atunci cand avizul Curtii Constitutionale era doar consultativ, in prezent situatia este mult ingreunata de posibilitatea interventiei directe a Curtii Constitutionale care se va putea pronunta cu privire la Hotararea de suspendare a Presedintelui Romaniei.
In aceasta declaratie doresc sa prezint cum vad eu, din perspectiva Partidului Social Democrat, deschiderea pe care Guvernul actual, mai ales Primul Ministru si Ministrul Afacerilor Externe, au realizat-o in politica relatiilor internationale ale Romaniei, precum si ce ne dorim pentru 2014 si anii urmatori in domeniul politicii externe.
Acordarea punctajelor continua UPDATE 00.40 A inceput acordarea punctajelor - Suedia acorda 4 puncte Romaniei - Albania acorda 5 puncte Romaniei - Marea Britanie acorda 4 puncte Romaniei (Romania a acordat 12 puncte Moldovei) - Moldova acorda 10 puncte Romaniei - Azerbaidjan acorda 6 puncte Romaniei - Norvegia acorda 6 puncte Romaniei - Italia acorda 1 punct Romaniei - Malta acorda 7 puncte Romaniei - Islanda acorda 6 puncte Romaniei - Franta acorda 1 punct Romaniei - Grecia acorda 10 puncte Romaniei - Muntenegru acorda 1 punct Romaniei UPDATE 00.
Programul in Maramures al primului ministru al Romaniei, Victor Ponta, presedinte al PSD a inceput miercuri, la ora 15.00, in Seini, unde a participat la punerea pietrei de temelie a primului bloc ANL din localitate.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Mircea Geoana a discutat cu omologul sau francez despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen - Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state europene care au aderat la Spatiul Schengen, in conformitate cu acquisul european Schengen, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, atat la intalnirea cu omologul sau francez, Gerard Larcher, cat si in discutia cu membrii Comisiei de Afaceri Europene din Senatul francez.
Duminica, 21 decembrie, la ora 12.00, a inceput Sedinta solemna a Parlamentului Romaniei, dedicata depunerii juramantului de catre Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.
Curtea Internationala de Justitie de la Haga a dat dreptate Romaniei prin faptul ca linia de delimitare nu va fi influentata de Insula Serpilor, care are dreptul la o mare teritoriala de numai 12 mile marine, decizia fiind adoptata in unanimitate de cei 15 judecatori ai Curtii.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
google-analytics.com