Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (3.01 secunde)
Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi. ... Doctorul Sorin Oprescu este, fara doar si poate, un politician cu multiple valente.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
popularitatea lui Oprescu (Autor : ... Iar o infrangere a lui Oprescu ar fi, tocmai din acest motiv, o lovitura cumplita de imagine pentru alianta si un balon de oxigen pentru putere. Sorin Oprescu e cotat in unele sondaje cu 70-80%, ceea ce reprezinta garantia ferma a realegerii sale.
Sorin Oprescu: ... In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Sorin Oprescu conduce in topul preferintelor pentru Primarie, cu 51,2% dintre voturi, in vreme ce Vasile Blaga este creditat cu 48,8%, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat la comanda Realitateatv.
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca il vede pe Sorin Oprescu, liderul filialei, al treilea om in partid, dupa ce acesta a afirmat ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la o posibila candidatura la sefia PSD.
Senatorul Sorin Oprescu a anuntat, duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, la intalnirea cu sustinatorii, ca luni dimineata isi va inainta demisia din PSD.
Dupa ce in urma cu mai putin de o luna Octav Cozmanca s-a autosuspendat din PSD, motivandu-si actul prin "supararea fata de grupurile de interese", acum, fostul pesedist confirma suspiciunile colegilor sai si se alatura campaniei lui Sorin Oprescu.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat joi ca daca se va pune problema candidaturii sale la presedintie "peste luni de zile" va hotari la momentul respectiv ce decizie va lua. ... Daca nu, nu!", a afirmat joi Oprescu la Adevarul live.
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: ... In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Oprescu: ... Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
Iulian Leca) Sorin Oprescu a dat lovitura. ... Ca Oprescu a avut noroc, proiectul nu a fost al lui, bani a avut cu tonele, iar singurul merit e, eventual, ca nu s-a opus construirii lui.
Dupa ce a studiat planurile, edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat care dintre cele trei variante ale inelului median este cea preferata de el.
Cozmin Gusa ofera detalii subterane din cazul Sorin Oprescu (Autor:
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a inceput ofensiva impotriva lui Cozmin Gusa si a anuntat ca le va cere parlamentarilor de la Comisa SRI sa verifice daca PIN este finantat de Serviciile secrete.
activitatea lui Octav Cozmanca de a pune pe picioare o echipa de sprijin pentru doctorul Sorin Oprescu, posibil candidat la alegerile prezidentiale. ... Primarul Capitalei Sorin Oprescu isi va anunta miercuri candidatura pentru Presedintia Romaniei, sustin surse din stafful de campanie condus de Octav Cozmanca.
Mult asteptata lansarea a lui Sorin Oprescu are loc azi, la ora 16,00, la hotelul de patru stele Caro, pe bd. ... cine sunt greii politicii si afacerilor care participa la marea lansare de la Hotel Caro si il sustin pe Oprescu.
google-analytics.com