Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (5.22 secunde)
Ilie Sarbu l-a criticat, totodata, pe fostul ministru ministru Gheorghe Flutur, despre care a spus ca "a distrus" tot ce a inceput guvernarea Adrian Nastase, din "convingeri liberalo-pediste". Sarbul l-a criticat, de asemenea, pe Gheorghe Flutur.
Hotii care au spart locuinta primarului municipiului Botosani, Catalin Flutur, nu au fost identificati inca de politisti. ... In ciuda acestui semiesec in ancheta, la circa trei luni de la furt, seful IJP, comisarul sef Viorel Serbanoiu, s-a recasatorit, iar nas i-a fost chiar primarul municipiului Catalin Flutur.
Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ieri ca premierul Calin Popescu Tariceanu i-a acceptat marti seara solicitarea de a-i demite pe Ion Agafitei, presedintele ANSV, si pe Dan Marcu, vicepresedintele acestei institutii.
Primarul Catalin Flutur si-a exprimat, ieri, la sfirsitul intilnirii cu cetatenii, dezamagirea pentru dezinteresul oamenilor fata de problemele municipiului. ... Probabil mai multa promovare a actiunii din partea noastra era importanta ", a spus Catalin Flutur.
El ii ia locul lui Dan Motreanu, devenit ministru al Agriculturii dupa revocarea din functie a platformistului Gheorghe Flutur.
Primarul Catalin Flutur, care este si presedinte al organizatiei municipale a PNL, spune ca declaratiile sefului Pietei sint deplasate. ... Banuiesc ca nu a luat sute de kilograme de fructe sau alte produse pentru aceasta masa ", a declarat Flutur.
Este ceea ce intrevede presedintele executiv al Partidului Liberal- Democrat, Gheorghe Flutur, care spune ca motiunea PSD ar putea avea ca efect un mariaj intre liberali si social-democrati in aceasta toamna.
Permiteti-mi sa-i spun un ,"Bun venit!" domnului senator Flutur, care veti constata ca a votat inainte de a fi in sala.
La sfirsitul saptaminii precedente, acesta s-a intilnit cu ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, vicepresedinte national al PNL, pentru a discuta problema noului prefect, iar demnitarul guvernamental a refuzat sa il sustina pe consilierul judetean Gheorghe Sorescu.
Organizatia judeteana a formatiunii se afla intr-o situatie speciala, fiind monitorizata de doi reprezentanti desemnati de la centru, Gheorghe Falca si Gheorghe Flutur, dupa ce Catalin Flutur si-a dat demisia din functia de presedinte.
Anuntul a fost facut de primarul Catalin Flutur. ... Nu va fi din punctul meu de vedere o rectificare care sa afecteze in mod grav cheltuielile pe care urmeaza sa le facem la Primaria Botosani", a declarat primarul Catalin Flutur.
Anuntul a fost facut de primarul Catalin Flutur. ... Nu va fi din punctul meu de vedere o rectificare care sa afecteze in mod grav cheltuielile pe care urmeaza sa le facem la Primaria Botosani", a declarat primarul Catalin Flutur.
Anuntul a fost facut de primarul Catalin Flutur. ... Nu va fi din punctul meu de vedere o rectificare care sa afecteze in mod grav cheltuielile pe care urmeaza sa le facem la Primaria Botosani", a declarat primarul Catalin Flutur.
Tariceanu voia premier, dar la fel si Melescanu, ori macar la Externe, Eugen Nicolaescu tragea la Finante, Vosganian voia la Economie, Flutur la Agricultura s.a.m.d.
Liderul PDL Gheorghe Flutur lansa ieri un apel la dialog catre USL, pentru a gasi solutii privind stabilitatea politica si economica a tarii... ... Nu ma intereseaza domnul Flutur.
Nominalizarea lui Tariceanu in aceasta "afacere" are un alt scop, in schimb, in ceea ce-l priveste pe Chiliman, surse din PNL ne-au declarat ca "se incearca repetarea evenimentelor din 2006", cand s-a infiintat initial asa-zisa platforma "reformista" din PNL (Stolojan-Flutur-Stoica), dupa care aceasta s-a transformat in partid politic, PLD, ulterior gruparea fiind inghitita de PD.
Tot sambata, si tot la Suceava, vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a facut si el apel la unitate in interiorul Aliantei D.A. ... Ori ajungem teferi la mal, ori ne inecam cu totii, in frunte cu capitanul“, a afirmat Flutur.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a declarat ieri ca absorbtia in 2006 a fondurilor Sapard pentru agricultura reprezinta o „prioritate 0“ pentru ministerul pe care il conduce.
300 de miliarde de lei pentru doua luni La sfarsitul lunii septembrie 2005, ministrul Gheorghe Flutur a emis ordinul 979, prin care s-a aprobat lista obiectivelor de investitii si plafonul maxim al creditelor care trebuia sa se acorde pana la sfarsitul anului, in conditiile Legii nr.
Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a avertizat si el ca “vor lua cate o pauza“ membrii Coalitiei care “se joaca“ si vor face “accidente de parcurs“. ... Daca noi nu vom fi atenti ca erodarea vine cu dusmanul in cojoc, atunci ne meritam soarta“, a declarat Flutur.
google-analytics.com