Cautare

73 de rezultate pentru "comasare" (7.85 secunde)
Fostul presedinte al PN¥CD Victor Ciorbea a facut un apel catre actuala conducere a partidului pentru convocarea in mai a unui congres extraordinar in care sa se discute aceasta comasare cu UCS.
USL va castiga chiar si in conditiile comasarii alegerilor Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, sambata, ca USL va castiga alegerile chiar si in conditiile comasarii alegerilor, iar motivul pentru care PDL vrea acesta comasare este reprezentat de frica pe care o are aceasta formatiune fata de votul electoratului.
"Este pentru prima data cand apreciem aceasta atitudine a guvernantilor, ca urmare a aplicarii masurii de comasare si reducere a taxelor si tarifelor nefiscale, ea fiind si o masura de ajutor in situatia actuala de criza", a afirmat Groposila.
Emil Boc si Theodor Stolojan vor depune miercuri dimineata, la Tribunalul Bucuresti, cererile de inregistrare a schimbarii numelui PD in PDL si a Protocolului de comasare PDL-PLD.
In cadrul sedintei a fost aprobat de principiu protocolul de comasare prin absorbtie cu UCS, fostul Bloc National Democrat, intrat in Parlament pe listele PRM.
Camera Deputatilor a adoptat ieri pe articole propunerea legislativa privind reorganizarea terenurilor agricole prin comasare, apartinand deputatilor UDMR Becsek-Garda, Kelemen Attila si Tamas Sandor.
Din acest motiv intai se face schimbarea denumirii, dupa care, in cursul saptamanii viitoare, va avea loc acea unificare, insa de data aceasta va fi o comasare prin absorbtie", a spus Marian Petcu.
In cursul zilei de ieri, nu mai putin de 150 de salariati ai Agentiei de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare, din dana 78 a Portului Constanta, au declansat, in fata institutiei, un protest spontan din cauza deciziei ministrului Transporturilor de comasare a agentiei si trecerea asociatiei la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime.
Copresedintele USL, Crin Antonescu, spune ca eventuala comasare a alegerilor nu va fi "mare afacere" pentru PDL, iar pentru Uniune nu va fi nici o drama dar ca acesta este un punct de vedere personal care urmeaza sa fie discutat de structurile de conducere ale PNL.
In opinia sa, posibila comasare conduce la disfunctionalitati, in primul rand, prin modul de manipulare a buletinelor adunate intr-un singur teanc pentru vot, atat cele pentru primari, consiliu local, consiliu judetean, presedinte de consiliu judetean, pana la cele pentru parlamentari.
Dupa ce admit ca exista o mare probabilitate de a nu lua majoritatea la urmatoarele alegeri, strategii social-democrati analizeaza propunerea PDL de comasare a alegerilor. ... Partea interesanta se refera la avantajele pe care cei de la PSD le vad in legatura cu aceasta comasare.
Daca in spatele ideii de comasare a alegerilor locale si generale ar fi existat o minima buna-credinta (asa-zisa reducere a cheltuielilor bugetare) solutia ar fi fost destul de simpla: ... Pentru ca o astfel de comasare va asigura si o uniformizare a optiunilor:
‘‘In cazul in care aceasta initiativa de comasare a alegerilor va continua sa fie promovata de PDL, PNL se gandeste foarte serios la o miscare dura, spectaculoasa, de contracarare a acestui proiect.
Renta viagera, un program de comasare a terenurilor Renta viagera agricola este un program de comasare a terenurilor agricole, care se adreseaza persoanelor in varsta de peste 62 de ani care doresc sa vanda sau sa arendeze proprietatile pe care le detin.
Dupa o comasare cu URR, un alt partid de buzunar, PNTCD a devenit Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD). Presedintele noii formatiuni politice, acelasi Gheorghe Ciuhandu, a declarat ca PPCD este o sansa pentru relansarea miscarii crestin-democrate si populare din Romania.
E-politic publica rezultatele unui sondaj pe tema propunerii PDL de comasare a alegerilor din 2012. Iata raspunsurile la intrebarea: Pe cine credeti ca ar avantaja aceasta masura?
"In cadrul discutiilor pe care le-am avut cu primarii s-a desprins ideea ca aceasta comasare a alegerilor in anul 2012 este oportuna, deoarece se vor economisi zeci de milioane de euro.
In lege se specifica faptul ca prin aceasta comasare se economisesc 20 de milioane de euro. Judecatorii constitutionali v au decis sa solicite Guvernului detalii privind impactul financiar al aplicarii acestei legi, respectiv daca intr-adevar se economisesc acesti bani.
N-au hotarat daca e mai bine sa prelungeasca aceasta stare de tensiune manifestata inclusiv in demonstratii in Piata, pana in noiembrie, acumuland in felul acesta mai multa frustrare in populatie, sau e mai rau daca organizeaza acum alegeri - fie ele anticipate, fie cele la termen, locale, renuntand la comasare -, cand starea de tensiune a populatiei este inca la cote mari.
Va asteptati la vreo rasturnare a situatiei in ceea ce priveste neconstitutionalitatea legii de comasare? Victor Ponta: Din pacate, ma astept de la judecatorii CCR la tot ce e mai rau pentru ca au dovedit in ultima perioada ca au ascultat comanda politica a celor care i-a numit acolo.
google-analytics.com