Cautare

56 de rezultate pentru "banner" (4.45 secunde)
Referitor la afirmatiile primarului Radu Mazare pe aceasta tema, care se declarase mahnit de faptul ca guvernul, desi promisese ca va cofinanta proiectul de dotare al clinicii cu 5 milioane de euro, nu s-a tinut de promisiune, George Dragomir a spus ca "bate campii ca de obicei, in guvernarea anterioara el nefiind in stare sa bata un banner in spital".
Tot la Harsova, PDL-ul acuza primaria ca a refuzat acordarea aprobarii de banner-e electorale si tot aici PSD, filiala locala a acuzat ca PNL distribuie alimente "cu valori substantiale" in pungi inscriptionate PNL.
O plangere asemanatoare a primit BEJ si din partea observatorilor Pro Democratia, cu privire la faptul ca banner-ele PSD, ce il infatisau pe Nicusor Constantinescu, candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, erau agatate intre doi stalpi, fix deasupra iesirii din sectia de votare.
In timpul alegerilor nu s-au consemnat incidente, singura problema reprezentand-o contestatia depusa de PSD vizavi de un banner afisat in apropierea sectiei de votare.
De la sublim la ridicol nu este decat un pas, asa ca fac o solicitare catre viceprimari sa inlature orice banner care nu isi are locul pe primarie si sa preintampine asta", a spus Cherciu.
In prima saptamana de campanie au fost taiate aproape toate banner-ele Teodorei Trandafir. Tot in aceeasi saptamana echipa doamnei Minca a raspandit un material mincinos despre Teo Trandafir, prin intermediul unui ziar de campanie, intitulat "Colegiul 19".
Atmosfera foarte tensionata miercuri dimineata in Parlamentul Romaniei, din cauza protestelor fata de Roberta Anastase. Opozitia a amplasat bannere in sala Camerei Deputatilor pe care scria "Anastase=frauda", fapt care a generat o serie de incidente.
Mamicile au afisat un banner pe care scrie "Luati banii de la spagari, nu de la copii sugari". Ioan Botis a fost numit, la 3 septembrie 2010, ministru al muncii in acest executiv.
Sa te afisezi pe fiecare banner din tara asta alaturi de ei, dar sa mimezi sila fata de liderii din teritoriu.
Astfel, marimea conteaza, dat fiind faptul ca aparitia de o mie de ori a unui banner-reclama pe o pagina de Internet costa de la 1 la 15 euro.
Pe altele costa, porneste de la 30 - 50 de euro/luna, cam tot atat cat costa si un banner intr-o pagina cu 1.000 de afisari.
La intrarea principala in cladirea ministerului, activistii au afisat un banner cu mesajul "Contaminarea cu OMG incepe aici". Pe trotuarul din fata ministerului, trecatorii au putut viziona o expozitie foto compusa din noua panouri insotite de texte explicative in legatura cu riscurile OMG pentru mediu si agricultura.
In 1992, cand a avut problemele cu circulatia cerebrala, galeria Bresciei a afisat un banner: "Mircea, nici o durere nu te poate izola!".
si s-a afisat si un banner: "De zece ani a cazut o stea, Stiinta niciodata nu va disparea!".
"Ultrasii" Cesenei au afisat un banner pe care era inscriptionat urmatorul mesaj - "Mutu: nu alcool, bea RedBull. Iti da aripi", aluzie evidenta la escapadele internationalului roman in cluburile din zona.
Galeria Rapidului a afisat un banner cu mesajul: "Bozo si Pancu pentru Rapid sunt ca Raul si Casillas pentru Real Madrid".
Acestia l-au aplaudat la iesirea la incalzire si i-au dedicat un banner in peluza pentru ca si-a adus contributia la titlul cucerit in sezonul trecut de CFR.
"In afara spitalului de 9 etaje nu se mai afla niciun jurnalist, doar un banner de incurajare, care iti indica prezenta lui MICHAEL SCHUMACHER ca pacient acolo", noteaza New York Times, citat de ziare.com.
Cei 5.000 de fani ai Universitatii Cluj erau convinsi ca echipa lor va fi invinsa si de aceea au afisat un banner pe care scria:
In total aceste site-uri ating aproximativ 300.000 de utilizatori Internet din tara mai putin Bucuresti, care vad lunar aproximativ 4 milioane de pagini, iar dintre formatele disponibile pe aceste site-uri enumeram full banner (468x60), leaderboard (728x90) si formate intruzive (out-of-the-box, video ads, sticky ads).
google-analytics.com