Staff-ul de campanie al lui Teo Trandafir da vina pe Liliana Minca pentru ceea ce s-a intamplat acolo. Dar ce vina are contracandidata acesteia?
Ferestrele cu afisele electorale ale lui Teo Trandafir au fost stropite cu vopsea rosie.
"Un grup de persoane necunoscute a vandalizat, in noaptea de marti spre miercuri, 20 aprilie - 21 aprilie 2010, fatada sediului de campanie electorala al Teodorei Trandafir. Fatada sediului, colantata cu imaginea de campanie electorala a Teodorei Trandafir, a fost vandalizata prin folosirea unor sticle cu vopsea. Echipa de campanie electorala a Teodorei Trandafir a sesizat deja politia, care a inceput o ancheta", se arats intr-un comunicat de presa al purtatorului de cuvant al lui Teo Trandafir, europarlamentarul PDL, Cristian Preda.
Acesta arata cu degetul spre contracandidata lui Teo, conservatoarea Liliana Minca: "Vandalizarea sediului se inscrie in lungul sir de actiuni de campanie electorala murdara pe care Liliana Mincs a inceput-o inca de acum zece zile. In prima saptamana de campanie au fost taiate aproape toate banner-ele Teodorei Trandafir. Tot in aceeasi saptamana echipa doamnei Minca a raspandit un material mincinos despre Teo Trandafir, prin intermediul unui ziar de campanie, intitulat "Colegiul 19". Apoi, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca in viitor nu va mai exista o alianta PSD+PC, doamna Minca a renuntat la culoarea rosie si a furat culoarea Teodorei Trandafir si chiar sloganul "cu mai mult suflet". Acum au inceput sa distribuie materiale de campanie mincinoase cu poza trucata a Teodorei Trandafir, difuzand inclusiv un calendar pe 2009".