Cautare

182 de rezultate pentru "tiriac jr" (2.60 secunde)
In anul 2001, Mircea Geoana si-a deschis un cont in dolari, la Unicredit Tiriac, in valoare de 9.977 USD.
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
UniCredit Tiriac spune ca a "aliniat" dobanzile la credit avand in vedere faptul ca a mostenit produse de la trei banci diferite (fostele HVB, Banca Tiriac si UniCredit). ... Reprezentantii UniCredit Tiriac ne-au spus ca media cresterilor este de 1%, iar cea a scaderilor de 3%.
Allianz Tiriac, Omniasig Vienna si Asirom detin primele trei locuri in topul primelor zece companii de asigurari din Romania in functie de primele brute subscrise in primele sase luni ale acestui an, cu o valoare cumulata de peste 1,71 miliarde lei, arata datele publicate luni de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor din Romania (CSA).Pe segmentul asigurarilor generale, primul loc este ocupat de Allianz Tiriac, cu prime subscrise in perioada mentionata de peste 645 milioane lei, in timp ce domeniul asigurarilor de viata este dominat de ING Asigurari de Viata, cu prime subscrise in valoare de peste 273 milioane lei.Potrivit datelor CSA, Allianz Tiriac domina topul asiguratorilor in functie de primele brute subscrise din asigurari generale.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Ion Tiriac considera ca pentru Romania criza este departe de a fi trecut, iar anul viitor o vom duce mai rau. ... Pentru ca dupa parerea mea mai dureaza!", a declarat Ion Tiriac pentru portalul economic.
CNV a inlocuit importatorul Romcar, controlat de omul de afaceri Ion Tiriac. ... Flanagan a dezvaluit ca fostul importator detinut de Ion Tiriac "a fost cel mai bun importator din aceasta parte a Europei".
Ion Tiriac SPUNE TOTUL despre Simona Halep: ... Ionut Gogean) Ion Tiriac a fost invitat joi seara la Antena 3, unde a facut o ampla analiza a Romaniei si felul in care este perceputa la nivel european.
Dar sprijinul nu inseamna comportament gen Tiriac, care a aparut in fata camerelor de luat vederi ca si cum biata-i progenitura ar fi fost inca in scoala primara.
Dar sprijinul nu inseamna comportament gen Tiriac, care a aparut in fata camerelor de luat vederi ca si cum biata-i progenitura ar fi fost inca in scoala primara.
El va oferi peste 16.000 de mingi de fotbal si de handbal pentru cele 415 sali de sport construite in cadrul programului guvernamental, mingile fiind achizitionate din contravaloarea unui autoturism castigat in urma unui pariu cu Ion Tiriac.
Cardurile UniCredit Tiriac Bank nu vor putea fi utilizate luni, 14 iulie, incepand cu orele 23.30, timp de maximum 45 de minute, ca urmare a efectuarii unor lucrari de imbunatatire a sistemului de carduri al bancii.
Ca reactie, banca centrala a decis sa plafoneze dobânda ROBOR a pietei monetare, folosita ca referinta pentru multe dintre creditele în lei cu dobânda variabila acordate de banci, la un nivel cu cel mult 25% peste dobânda la facilitatea de credit (sau de credit Lombard) a BNR, care este în prezent de 14,25% pe an.Printre numele vehiculate ca posibili participanti la "cartel" se numara Bancpost, ING Bank, UniCredit-Tiriac si Royal Bank of Scotland (fosta ABN Amro).
Scadere de 18% si pentru UniCredit Tiriac Bank Totodata, si profitul net al UniCredit Tiriac Bank a scazut in primul semestru cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, la 148 de milioane de lei (36 de milioane de euro), conform IFRS, dar castigul calculat potrivit standardelor romanesti de contabilitate, RAS, a fost de 4 ori mai mic, la 31 de milioane de lei.
Venit minim de trei milioane pentru contractarea creditului In ceea ce priveste vechimea in munca, beneficiarul trebuie sa aiba o vechime de minimum trei luni consecutive (Finansbank), respectiv sase luni consecutive (Tiriac), in functie de fiecare banca, iar contractul de munca sa se intinda pentru o perioada egala cel putin cu perioada de creditare.
Dobanzile la imprumuturile luate de companii si populatie vor creste in urmatoarele luni, ca efect al majorarii ratelor pe piata interbancara, a declarat joia trecuta Rozalia Pal, senior economist la Unicredit Tiriac Bank.
In cursul zilei de astazi TiriacAuto, noul brand al Grupului Tiriac a carui cifra de afaceri a atins impresionanta suma de 2 miliarde de euro pe an -cifra de afaceri care include activitatea tuturor celor 4 divizii ale Grupului Tiriac din Romania - inaugureaza pentru public showroomul situat pe soseaua Mangaliei nr.211, in apropierea hipermarketurilor Real, Praktiker si Metro II.
Top 300 Capital il pune pe prima pozitie pe Ion Tiriac, cu 1,5 miliarde de euro, in timp ce Topul Forbes 500 spune ca Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 2,3 miliarde de euro, ar fi cel mai bogat.
Tiriac si "gluma proasta" In luna iunie omul de afaceri Ion Tiriac a declarat ca ridicarea unei sali polivalente pe amplasamentul Patinoarului "Mihai Flamaropol" din Bucuresti, asa cum intentioneaza ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, este o "gluma proasta".
Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Dan Bucsa, a explicat, in exclusivitate pentru GdS, care va fi evolutia monedei euro, curs estimat de banca pentru finele anului.
google-analytics.com