Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (4.73 secunde)
Parintii lui Bill Gates îsi doreau ca fiul lor sa urmeze o cariera în avocatura.
Nu strica sa bagi la cap si sa dai mai departe vestea, pentru ca si tu, dar si prietenii tai sa nu cumva sa pice in plasa hotilor! ... Masina ieftina de vanzare online, vanzatorul e plecat din tara Gasesti o masina buna, la pret foarte mic.
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr.
Elena Mitrea, senator PSD, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Tristete in scoli", pe care o puteti citi in continuare. ... De obicei, in primele doua saptamani din luna septembrie, librariile cu manuale si rechizite pentru scoala, magazinele cu haine pentru copii erau luate cu asalt.
Senatorul FIFOR MIHAI VIOREL a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Invatamantul romanesc este intr-o permanenta criza. ... De mai bine de 20 de ani asistam la o bulversare, sub pretextul reformei, a scolii romanesti.
Senatorul Coca Lauretiu Florian a sustinut o declaratie politica intitulata Raportul UNICEF privind reducerea abandonului scolar. La sfarsitul lunii mai a.c.
Nu dai plicul la inscriere, nu dai cadouri de sute de lei pentru invatatoare, nu cumperi de cel putin aceeasi valoare daruri pentru directori si profesorii de la orele optionale... ... Daca ai principii, iesi afara din aceasta scoala, doamna!
Am publicat un text despre timpul necesar elevilor pentru a se pregati de scoala. Cum era de asteptat, o multime de lume ne-a sunat la redactie pentru a relua tema si insista asupra subiectului. Scriam ca un elev de scoala.
Imi amintesc de ea fiindca in ziua cand scriu acest comentariu (15 septembrie) ar trebui sa fie prima zi de scoala. Si zic "ar trebui sa fie" cu o strangere de inima. Probabil, pentru orice copil, intalnirea cu scoala e mai mult decat o simpla emotie.
Cea de-a 15-a editie a "Targului national cu participare internationala Agrotex 2006" se va desfasura pe platforma RAT, in perioada 13-18 mai, si nu la Teatrul National ca pana acum. "In urma cu 15 ani, una dintre primele noastre manifestari expozitionale se concretiza in acest targ.
Deschiderea unei gradinite particulare pare sa fie afacerea anului la nivel national.
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Cunoscutul om de radio si de televiziune, Raluca Moianu, a acceptat propunerea de a prelua conducerea singurei Academii de Balet privat din Romania care ofera diplome de stat recunoscute international, La Sylphide Ballet Academy.
Puteti citi in continuare textul integral al discursului lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului, in data de 4 februarie 2010. 'Dragi prieteni, Va impartasesc faptul ca nu eram decis sa iau cuvantul la aceasta adunare.
Conducerea societatii Transurb a renuntat definitiv la ideea de a angaja garzi de corp care sa insoteasca in mijloacele de transport in comun echipele de controlori ale societatii.
Persoana particulara cu acest nume nu ma intereseaza.
Adi Mutu a vorbit la conferinta de presa despre meci si despre faptul ca s-au vandut toate biletele.
Editia de primavara 2014 a tIMOn - targul Imobiliar National, cea mai importanta expozitie de profil din Romania, va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei.
Oferta de locuinte prezenta la tIMOn are o valoare de piata de peste 1 miliard de euro.
Apa plata pe viata, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou: cateva dintre ofertele care ii asteapta pe vizitatorii tIMOn 300 de ansambluri rezidentiale cu peste 30.000 unitati locative Exclusiv la tIMOn:
google-analytics.com