Cautare

6836 de rezultate pentru "spectacolul anului" (2.93 secunde)
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
Sfatul anului: ... Daca la inceputul anului simtiti ca relatia cu persoana iubita este statica, tineti-va bine, urmeaza perioade cand va luati de mana si va refugiati intr-un loc uitat de lume. ... Sfatul anului:
Daca sunteti insa pe aceeasi lungime de unda o buna parte a anului va fi echilibrata de sentimente puternice.
Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2019 cade pe 21 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi a anului, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului.
Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului.
In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Studentul Anului din Europa, nivel universitar â€" Sergiu Iliev (Imperial College, Marea Britanie). Studentul Anului din Europa, nivel post-universitar â€" Alexandra-Maria Bocse (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). Studentul Anului din America de Nord, nivel universitar â€" Madalina Vlasceanu (Universitatea Rochester, SUA).
Se poate spune ca Satmarul nu a facut exceptie de la evolutia buna a economiei tarii in cursul anului trecut, insa e clar ca mai are mult de recuperat fata de unele judete mai dezvoltate.
Acesta este profitul net obtinut in cursul anului trecut de Mittal Steel Galati, respectiv cu 10.312 miliarde lei mai mare decit cel realizat in anul 2003, care a fost de 3.688 miliarde de lei Planul gindit si pus in practica de catre conducerea combinatului siderurgic in vederea cresterii productivitatii si a eficientizarii activitatii au dat roade, acest lucru fiind oglindit si de rezultatele economico financiare inregistrate anul trecut la Mittal Steel.
Ca si anul trecut, in apropierea Anului Nou, programul magazinelor este putin diferit fata de restul anului, mai ales ca acestea se confrunta cu o crestere a cererii de produse.
Aprecierea monedei nationale in raport, cu euro, de circa 0,2 lei de la inceputului anului pana in prezent, i-a avantajat pe romanii care au credite in euro la banci.
Rata de penetrare a telefoniei mobile in Romania, in functie de numarul de cartele SIM valabile, a ajuns la 123% la jumatatea anului 2008, iar din totalul celor 26,5 milioane de SIM-uri, 17,9 milioane erau cartele preplatite valabile, din care peste 75% sunt efectiv utilizate.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similara a anului 2014, la o rata de schimb constanta, ajungand la 35.525 milioane de franci elvetieni.
Studentul Roman al Anului din Strainatate - Studentul Roman al Anului din America de Nord - Nivel Postuniversitar (doctorat si post-doctorat) - Studentul Roman al Anului din Europa - Nivel Universitar (licenta si masterat) - Studentul Roman al Anului din Europa - Nivel Postuniversitar (doctorat si post-doctorat) - Studentul Roman al Anului din America de Nord - Nivel Universitar (licenta si masterat) - Studentul Roman al Anului de pe alte Continente (America de Sud, Asia, Africa, Australia) - Studentul Roman al Anului din cadrul ERASMUS - Studentul Anului in Romania - Premiul Special in Arte (Text:
Spectacolul cercetarilor penale incepute impotriva lui Adrian Nastatse, DIP si George Copos a aruncat o cortina de ceata si uitare peste framantarile care au loc in Uniunea Europeana.
Cert este ca am avut o scadere a produsului intern brut cu peste doua procente in primul trimestru al anului, fata de ultimul trimestru al anului 2008 si 6,4 procente fata de primul trimestru al anului 2008.
Autodisponibilizarile au stirnit cel mai mare interes prima data, la sfirsitul anului 2002, cind 7.500 de siderurgisti au decis sa spuna adio locului lor de munca.
Contribuabilii care inregistreaza pierdere fiscala la sfarsitul anului precedent efectueaza plati anticipate in contul impozitului pe profit la nivelul sumei rezultate din aplicarea cotei de impozit asupra profitului contabil al perioadei pentru care se efectueaza plati anticipate.
"Bugetul de venituri si cheltuieli aferent anului 2008 nu a inclus si aceste elemente (influenta ajustarilor pentru pierderea de valoare a imobilizarilor financiare, a provizioanelor si a altor elemente nonmonetare - n.r.), avand in vedere ca evaluarea lor se face la finalul anului si, prin urmare, nu pot fi anticipate.
Deci, incepand cu anul 2000, Romania a inregistrat continuu crestere economica pana la sfarsitul anului 2008.
google-analytics.com