Cautare

30 de rezultate pentru "sabrino de matteo" (3.69 secunde)
Profi Rom Food are noi planuri de accelerare a dezvoltarii retelei, planuri finantate atat din resurse proprii, cat si cu ajutorul unui imprumut in suma de 177 milioane de lei, de la Banca Europeanaa pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Raiffeisen Bank.
CHELSEA LONDRA A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR dupa loviturile de departajare Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor pentru prima oara in istorie, in urma victoriei obtinuta, sambata, la Munchen, in fata echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare.
Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Gigi Becali, moment de sinceritate totala: ... Becali a spus ca este vinovat de infrangerea cu CSU Craiova, motiv pentru care nu il da afara pe Dica. ... Are omul dreptate, nu e lasat de mine, de aia face ceea ce face.
Evenimentul va avea loc joi, 21 februarie 2013, iar alaturi de celebrul prezentator se vor afla amicii sai Matteo, Stefan Stan si membrii trupei Alin Pascal Band, pe care acesta i-a provocat la un duel muzical. "De Dragobete baietii canta pentru fete, am zis!
Jaful perfect 2, mult asteptata continuare a filmului care a uluit o lume intreaga, a beneficiat de o avanpremiera spectaculoasa ce a avut loc recent, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la care trupa FreeStay a ocupat scena din centrul foaierului, iar numerele de magie au surprins invitatii.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. ... Ei primesc tratament pentru boli oncologice si neurologice, printre altele, precum si pentru ranile grave provocate de explozii, a anuntat directorul de presa al Vaticanului Matteo Bruni.
Uneori, din pacate, calitatile vocale sunt acoperite de aspectul frumos. ... Mergeam la festivaluri de interpretare, pe care le castigam. De multe ori nu ma primeau pentru ca organizatorii nu credeau ce varsta am. Eram prea dezvoltata pentru varsta mea, aratam la 7 ani ca de 9 - 10 ani.
Cu Mihai Balasa, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman lasati in afara lotului, Laurentiu Reghecampf se va baza in Antalya pe serviciile a 29 de jucatori. ... Nu puteam sa plecam cu 40 de jucatori in cantonament. ... Balasa si Roman sunt in ultimele 6 luni de contract.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifeste”.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com