Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (2.87 secunde)
Pasul urmator este sa stabiliti restaurantul unde va avea loc petrecerea, sa rezervati data stabilita la biserica, sa stabiliti meniul si decoratiunile pentru petrecere.
Restaurantul La Vioara Rosie este deja cunoscut pentru muzica live, serile tematice si preparatele delicioase Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Restaurantul La Vioara Rosie isi intampina invitatii cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate asigurata de Taraful George Patrascu si artistii:
In plus, evenimentele inedite, atelierele si spectacolele tematice, dar si targul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.
Dar, de cate ori am si avem ocazia, cant cu mare placere muzica populara si de petrecere, doine si cantece patriotice. ... Ascultam placile Ilenei Sararoiu si ii cantam toate romantele, cantecele populare si de petrecere.
Petrecere cu manele, pe soclul statuii lui Alexandru Ioan Cuza, la Iasi! Mai multi tineri nu au mai tinut cont de pandemie si s-au inghesuit sa danseze pe trepte, in timp ce muzica rasuna din boxele pe care le adusesera.
Gigi Becali pregateste o mega-petrecere de Revelion. Patru nopti in Poiana Brasov, 20 de camere si nu mai putin de 300 de invitati.
Cei care se gindesc ca, dupa o noapte de petrecere, cind trece exuberanta intrarii in noul an si a intrarii in Uniunea Europeana, faptul ca statul le-a dat o petrecere nu le va umple frigiderul, nu le va plati facturile sau cumpara medicamente.
Tinerii liberali care au participat la Scoala de Vara a partidului de la mare au facut o petrecere la care s-au distrat scandand injurii la adresa PSD, colegii de coalitie ai PNL.
O petrecere cu 300 de invitati va avea loc de Halloween la Castelul Bran. In Romania a mai ajuns pentru party cofondatorul PayPal, Peter Thiel.
La petrecere a fost magnatul american Pether Thiel, fondatorul PayPal. Elon Musk si Angelina Jolie nu au venit in Romania pentru petrecere.
Am fost la o petrecere privata din Bucuresti. ... Imi place Halloween-ul, cu toate ca este o petrecere importata. Ma bucur intotdeauna cand este un prilej de distractie.
Deplasandu-se la adresa indicata, politistii au constatat faptul ca era in desfasurare o petrecere de amploare, in jur de 90 - 100 persoane, fapt pentru care strada fusese blocata prin montarea unui cort si parcarea mai multor autoturisme ale invitatilor.
Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au vrut sa impinga votul de investitura cat mai tarziu si din pura intamplare sedinta Parlamentului s-a stabilit chiar in ziua aniversara a lui Basescu.
Cand ea a implinit 35 de ani, Traian Basescu si sotia au fost la petrecerea aniversara, la Poiana Brasov. In noaptea alegerilor din noiembrie 2008 au sarbatorit victoria impreuna, la o carciuma din Bucuresti.
Ziarele rusesti reaminteau o zi aniversara: la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici:
• Programele speciale de stiri care au deschis ziua aniversara (07:00 - 10:00), dar si editia de stiri difuzata intre 14.00-15.00 au adus in prim-plan povestile unor oameni care au spus DA initiativei si actiunii.
Iliescu a anuntat ca-si va sarbatori ziua aniversara la biroul sau situat in Strada Atena, unde are de lucru. "Nu voi organiza nimic deosebit, voi fi la biroul meu de lucru, cei care vor dori sa-mi transmita urarile lor vor fi bineveniti", a spus Iliescu.
Revenind la colegii de liceu, fusese vorba sa se organizeze o intalnire aniversara de 20 de ani de la absolvire, dar n-a mai avut loc.
o promotie aniversara, care va consta intr-un voucher cu valoare de 20% din pretul produsului achizitionat, pe care il puteti folosi ulterior.
Marturisesc ca am cam ezitat sa sun, ieri, sambata seara, pentru a consemna cateva ganduri legate de aceasta zi aniversara.
google-analytics.com