Cautare

201 de rezultate pentru "o zi de lectura" (3.52 secunde)
Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural:
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere.
Reincepe Targul Anticarilor, pe Esplanada Parcului Carol Targul Anticarilor va fi deschis, pe Esplanada Parcului Carol, in fiecare sfarsit de saptamana, incepand de sambata, 6 iulie 2013.
Afisul editiei de anul acesta a Festivalului International de Arta Lirica de la Aix-en-Provence cuprinde cateva figuri mitice, precum Clitemnestra si fiica sa Electra, sau, mai aproape de noi, bufonul Rigoletto si fiica lui Gilda.
Caravana GAUDEAMUS 2013 a ajuns la Mamaia, pentru deja traditionala intalnire anuala dintre soare, carte, nisip auriu, muzica si valuri de mare si buns dispozitie.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
Si acum stiu ca, zilnic, trebuie sa scriu o "postata", adica o pagina intr-un caiet de eseuri, o pagina de proza si o pagina de editorial. - O norma? ... Acum am fost in concediu in Normandia, unde am scris doar niste note de calatorie.
La Editura LIDER a aparut cartea "Promisiunea" de Nora Roberts. Celebra autoare de bestselleruri J.D. ROBB (NORA ROBERTS) il poarta pe cititor prin New Yorkul anului 2060, unde locotenentul Eve Dallas infrunta un ucigas de politisti.
Pentru mai bine de trei decenii, Robert Ludlum a incantat cititorii de pe intreg mapamondul cu cele 27 de romane ale sale editate in peste 210 milioane de exemplare, traduse in 32 de limbi.
Curtea Veche Publishing lanseaza un nou volum semnat de Adina Rosetti, considerata una dintre cele mai talentate scriitoare din tanara generatie de prozatori.
Mariustuca.ro / Marius Tuca - librar pentru o zi, poet pentru o viata (Autor: Paul Rogojinaru ) De vreo doua decenii pe Marius Tuca inca nu prea stii cum sa-l definesti si unde sa-l incadrezi.
Citim in iarba este un eveniment pentru iubitorii de carti si pentru iubitorii de natura.
Actualitatea de Calarasi: Cladirea fostului cinematograf Victoria va fi preluata de Primaria Calarasi (Autoare: Monica Ghiorghe) O adevarata bijuterie arhitectonica a orasului de pe malurile Borcei, altadata, cladirea fostului Cinematograf Victoria zace acum in paragina.
Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani.
O carte valoroasa la Editura Lider:
Cartea Marele Urias Prietenos, scrisa de Roald Dahl, este fascinanta. Cartea a fost tradusa in limba romana prima oara in 2013 la Editura Arthur, si retiparita in 2016, intr-o noua editie cartonata si ilustrata, cu prilejul premierei in Romania a filmului cu acelasi titlu al lui Spielberg.
Isi doreste ca fiecare sfarsit de an sa-l prinda sanatos. ... La 38 de ani pe care i-a implinit in octombrie, Marius Manole este genul de actor pentru care nu s-a inventat termenul de vacanta. Nici macar cel de concediu medical.
Bani din cer - de Ray Cooney - traducerea: ... 44 lei xxx In ordinea indicata de autor: ... Intr-o lume nimicita de conflicte religioase, interetnice, interumane, inter-nu-mai-stiu-cum, intr-o lume macelarita de prostie si incultura, singura solutie pamantean-tamaduitoare ar fi lumina Spiritului.
Saptamana mare a debutat cu un invitat a carui prezenta a fost plina de invataminte, de amintiri frumoase si lectii de viata.
La Editura Lider a aparut cartea Ghid de cultura generala.
google-analytics.com