Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (2.63 secunde)
Azerbaidjan este un stat dinamic, democratic, legal, monden, care efectueaza reforme economice in ritmuri rapide. Cu toate acestea, ramura predominanta inca mai este industria petrochimica si de gaze.
participare masiva la evenimentul monden al anului, nunta Gabrielei Vrinceanu-Firea cu Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, fost pesedist, actual uneperist.
Pe de alta parte, Madalin Ionescu, noua vedeta a postului a Kanal D, a declarat pentru emisiunea "D-Paparazzi" ca nu a mai avut niciodata sentimente atat de puternice pentru o femeie, precum are acum pentru iubita sa, Cristina Siscanu, anunta un site specializat pe monden.
Rubrica va fi una informativa si educativa, accentul punandu-se pe oameni, pe evolutia lor, pe povestile lor si mai putin pe elementul monden.
Tehnica nu e noua, ea a mai fost folosita cu succes acum vreo 15 ani, intr-un scandal care implica un presedinte, un lider de partid, un om de presa si un personaj monden, dar, despre asta, vom discuta in zilele care urmeaza.
monden.acasa.ro: Scandalul dintre Huidu si Gainsa a explodat! Reactia uluitoare la acuzatiile de crima! Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni.
Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Monden, impartaseste cu noi tips-urile unei cine romantice, de exceptie. Moda este bine reprezentata si numarul acesta.
Am lucrat la ziarul National cu multi ani in urma, la sectia Monden care era coordonata pe atunci de Miron Manega, iar redactor-sef era Gheorghe Voicu, Gica, asa cum i se spunea.
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media:
"Pot sa fac fotografii pe magneti pentru orice tip de eveniment: monden, politic si chiar nunti si botezuri", mai spune Luisa.
La evenimentul monden participa aproximativ 600 de persoane, nelipsind VIP-uri, sefi de stat si oficiali romani si straini. Pe scena au urcat mai multi artisti de renume din Romania.
Cosmin Cernat a rerusit sa socheze atunci cand a aparut la un eveniment monden, organizat in Capitala, pe 1 iulie.
Cantareata Antonia a fost prezenta aseara, la un eveniment monden care s-a desfasurat la Le Chateau din Capitala. In prezenta a numeroase vedete din show-biz, au fost decernate Globurile de Cristal Beau Monde Style.
Constat ca nu sunt un tip monden. Nu ma duc la receptii unde se trag sforile si se invart afaceri, interese, se incurca si se descurca ite, se tes personajele zilei.
Sandra Salagean este jurnalist de peste 15 ani, acoperind de-a lungul carierei sale atat domeniile social, eveniment, cat si monden.
Cristina Cojucar) In premiera pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica Gucci Day in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, in prezenta invitatilor speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.
Uite asa se face ca, in anestezia facerii, doamna Lia se bucura de evenimentul monden ce avea sa urmeze aparitiei pe lume a lu‘ bebe.
Pentru ca avem de a face cu un fel de insurgenta de loisir, un soi de activism monden, socializare revolutionara pentru timpul liber.
Nu se doreste a fi un salon monden ci un loc unde sa te simti rasfatata, sa ti se respecte intimitatea si sa fii sigura ca vei primi doar tratamentele potrivite tie la cele mai bune preturi.
Christian" a scris acesta pe pagina de Facebook, postand totodata si o melodie interpretata de catre Cotabita in 1988, la Mamaia. Sursa : http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/258704/2015/Christian-Ciocan-MESAJ-EMO-IONANT-pentru-Gabriel-Cotabi-a
google-analytics.com