De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrica Life & Style, difuzata in cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1. Rubrica va fi una informativa si educativa, accentul punandu-se pe oameni, pe evolutia lor, pe povestile lor si mai putin pe elementul monden.
Intre temele care isi vor face loc in jurnalul de Life & Style va fi, desigur, moda, dar si designul interior, arta, publicatiile de specialitate etc. Albertina Ionescu va discuta cu stilisti, cu designeri romani, cu sculptori, pictori, bijutieri, editori ai celor mai importante reviste de life & style din Romania, incercand sa afle povestea din spatele succesului lor. La prima intalnire pe care Albertina o da telespectatorilor TVR 1, Life & Style va oferi informatii despre imbracamintea pe care o putem cumpara in perioada reducerilor, dar si povestea de succes a designerului Rhea Costa.
Albertina, aflata in fata unei noi provocari, aceea de a fi realizator si prezentator al acestei rubrici, declara: "Sunt foarte incantata de acest proiect. Fac ceea ce imi place si pun multa pasiune in munca mea. Sper ca si telespectatorii vor gasi interesante subiectele pe care le propun."
Telejurnalul matinal se difuzeaza la TVR 1 in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 7.00 si 9.00 si este prezentat de Lavinia Adam si Radu Tudor.