Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (2.54 secunde)
Recent, a avut loc atelierul "Incepe viata de mama cu dreptul" sustinut de Roxana Gabor-Iliescu si sprijinit de una dintre cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis.
smartwoman.hotnews.ro / Uneori mi-e greu sa fiu mama (Autoare: Alina Baisan) Inainte sa devin mama, aveam tot felul de fantezii legate de acest statut.
In spatiul de separare dintre el si mama, copilul creeaza o placenta, ca obiect ce nu-i apartine nici lui, nici mamei, dar care faciliteaza relatia dintre ei. ... El umple locul gol lasat de mama cu plecarea sa.
Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
Pe urma, maica-mea - ca sa nu se spuna ca am o mama tarfa, cu zeci de ibovnici, s-a maritat. ... Eram balbait, eram speriat si complexat, crescut numai de mama, de matusi, de bunici, eram sentimentaloid, plangeam repede, dezvaluie criticul literar.
E prea multa dezordine, prea multa, se vaicarea ea, si mama o lasa in pace stiind ca furia ii trecea repede si ceva mai tarziu o gasea iarasi singura, la masa din sufragerie, dandu-si pasiente.
Prima persoana careia i s-a destainuit a fost mama, pe care a vizitat-o cu ocazia sarbatorilor de Craciun. ... avea doar o luna sau doua, mama prasea in bostanaria bunicului, undeva in Delta Dunarii, la marginea padurii Letea.
Noua mama Omida, trimis sa introduca adrenalina intr-un PDL obosit. ... Un fel de Mama Omida a vampirilor, dar intr-o noua infatisare.
"Mama, mama, ce centru! ... Mama-mama! ... N-au mama, n-au tata! Vor sa-i dovedeasca faptul ca nu i-au inselat increderea! -Ce spun ceilalti ofiteri despre situatia de acum?
Muezel (mama) si Sadein (tatal) au lucrat impreuna in lumea teatrului. ... Una din surorile lui a fost la Babadag, mama mea era la Harsova, acolo s-a casatorit si m-a nascut pe mine, iar frate-sau, unchiul Gemal, locuia pe Salingny intr-o casa cu doua etaje.
Parlamentul de la Bucuresti a adoptat Declaratia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania Parlamentul de la Bucuresti a adoptat marti Declaratia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania.
"Am luat motocicleta, m-am dus la mama acasa - locuiam diferit de mama - si i-am spus 'Mama, plec in Franta. ... Pana atunci, mama cara gheata, saraca, bucati mari de gheata, le cara si le tinea pana se topeau.
Plange dupa mama ei si-o vrea langa ea la Londra, asa ca s-a decis sa isi cumpere un apartament de 3-4 camere! ... Ea locuieste la Londra, iar familia ei, mama, fratele si verisorii au ramas in orasul in care s-a nascut, la Zalau.
Mama cat usa, bunica de doua ori cat usa. ... Mama eroina Daca va uitari la patiseriile de pe langa fabricile in care lucreaza multe femei in jurul orei de iesire, o sa vedeti femei trecute de 40 de ani care isi cumpara cate ceva.
De pe cele doua maluri ale Prutului si a raului Moscova, vulcanii vuiesc Balcanii si anunta o colaborare bomba, ce sparge toate granitele - Balkana Mama.
Mama lui Vincent Lambert este scandalizata de aceasta decizie si doreste sa lupte in continuare. ... Noi ramanem langa Vicent si continuam sa ne batem, spune mama lui Lambert. ... Mama lui Vincent Lambert a afimat la randul ei ca va face totul pentru ca aceasta decizie sa nu fie aplicata.
O mama a patru copii si-a spus povestea crunta, una dintre cele mai tragice situatii in care se poate afla o mama.
Avea temperatura si imediat mama ei si-a dat seama ca s-a intamplat ceva. Dupa sase ore, mama a dus copila la spital. ... Cand statea pe gennchii tatalui ei, radea, a povestit mama copilei, pentru un ziar local.
Anna Bikova explica de ce e bine sa fii o mama lenesa ANNA BIKOVA, celebra mama lenesa, este pedagog si psiholog.
Politistii si medicii o banuiesc pe mama lui ca i-ar fi facut rau intentionat, mai ales ca femeia a recunoscut ca si-a scapat pruncul in cap. ... Ieri insa, mama s-a intors cu tot cu prunc in spital pentru ca se simtea rau dupa cezariana.
google-analytics.com