Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (2.77 secunde)
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
In cursul zilei de azi, Lucian Lotreanu (foto), fostul director al Companiei Nationale de Radiocomunicatii Navale RADIONAV S. ... Lucian Lotreanu este unul dintre acei directori de companii demisi de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, in decembrie anul trecut, pe motiv ca au "salarii nesimtit de mari".
Pugilistul britanic Carl Froch a declarat ca nu poate accepta sa piarda partida cu Lucian Bute, contand pentru titlul mondial IBF, ce se va disputa in 26 mai, la Nottingham, avand in vedere ca va lupta chiar in fata propriilor fani.
Antrenorul boxerului Lucian Bute, Stephane Larouche, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Nottingham, inaintea partidei cu britanicul Carl Froch, ca elevul sau nu va da vina pe infectia de la picior in cazul in care va pierde meciul de sambata.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Nu ma pot uita la "Las rahat". ... Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. ... Pirvulescu face un joc marsav pro PDL.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q.
cele trei formatiuni politice au decis ca nu vor vota, in Parlament, propunerile lui Lucian Croitoru facute pentru functiile de ministri. Grupul minoritatilor, altul decat cel al maghiarilor, nu va participa la vot.
FISA DE PERSONAJ - LUCIAN IONITA (Autoare: Laura Ivancioiu) Azi e ziua lui Lucian Ionita. Lucian al meu, adica. ... Asa ca i-as face o fisa de personaj.
I .Cuza ' Iasi ; ... Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... I .Cuza ' Iasi; ... Mihaela Grancea, Universitatea ' Lucian Blaga ' Sibiu; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu;
Pornind de la ideea ca zona Olteniei are potential turistic foarte mare, neexploatat insa, reprezentantii patronatelor au decis sa sprijine acest domeniu.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR. ... Potrivit lui Cristian Tabara, noua functie la TVR reprezinta "o etapa fireasca" in cariera sa.
Asociatia Investitorilor in statiunea Turistica Venus-Mangalia s-au reunit, in cursul zilei de vineri, 5 mai, la sediul organizatiei, pentru a discuta cu reprezentantul Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", Carmen Bogasiu.
Fara a fi fost contestat in plan profesional, economistul Lucian Croitoru nu are sanse sa-i convinga pe adversarii lui Traian Basescu, majoritari in Parlament, sa il sustina in Parlament.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
Lucian Bute merge in Anglia fara sa se gandeasca sa il faca knock out pe britanic. Lucian Bute a ajuns la jumatatea cantonamentului pentru meciul cu Froch. ... Cel mai important aspect e insa faptul ca Lucian este extrem de motivat sa castige.
Dupa ce a pierdut centura in fata lui Carl Froch, Lucian Bute a fost facut KO si de IBF.
Astazi e ziua ta, Lucian Avramescu Este fara doar si poate unul dintre cei mai cititi poeti contemporani. ... Visez, de pilda, ca lumea ar putea arata altfel", spunea, intr-un interviu, directorul general al AM PRESS, poetul si jurnalistul Lucian Avramescu. ... La multi ani!
Pe Lucian Avramescu, poetul si gazetarul, il cunosc din adolescenta. Mama mea, Areta Sandru, a fost colega lui la un ziar pentru tineret din 1980 pana in 1991, cand a plecat dintre noi.
google-analytics.com