Cautare

1693 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin" (3.92 secunde)
Prin plecarea Danielei Dragomir de la sefia Directiei pentru Munca si Protectie Sociala (DMPS) Constanta, respectiva institutie a ramas fara director.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
La doua saptamani de la numirea in functia de director executiv la Directia de Munca si Protectie Sociala, Valentina Munteanu (foto), are de pus la punct mai multe probleme.
Mai precis pana la 1 februarie, cand parlamentarii revin din vacanta. Cutuma este ca, la inceputul fiecarei sesiuni parlamentare, sa se faca alegeri pentru toate functiile din grupuri si din birourile permanente ale celor doua Camere.
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
Alesii locali au votat la ultima intalnire trecerea terenului aferent parcului industrial din proprietatea domeniului public in domeniul privat al municipiului Galati, respectiv in administrarea SC Industrial Parc SRL, fapt necesar pentru a da startul licitatiilor in vederea concesionarii in zona respectiva.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
Ion Munteanu, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Patrimoniului Autentic Horezu, participa zilele acestea la IASGO 2013, ce se desfasoara la Palatul Parlamentului. "Suntem la invitatia revistei Descopera Romania!
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat recent la Lipova, judetul Arad, evidentiind efortul acestei retele de a pastra un mediu cat mai curat. Tot astazi s-au mai inaugurat doua magazine PROFI la Negresti-Oas si Turceni.
Un precedent funest de segregare religioasa si etno rasiala: ... Timp de 12 ani, intre ianuarie 1933 si mai 1945, evreimea a constituit pentru statul nazist german instaurat prin ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler si a partidului sau totalitar, national socialist, o tinta predilecta, inamicul public numarul unu.
Nationalismul sustinea ca securitatea se poate realiza prin solidaritatea celor avand aceeasi origine etno-culturala. ... In replica socialismul, la randu-i tot transetnic, aseza in centrul conceptiei sale egalitatea. La securitatea indivizilor egali se putea ajunge prin solidaritatea comunitatii, adica prin integrare iar nu prin excludere (nationala sau sociala).
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
- Pasti cu Ghita. ... Ghita apare, Kovesi NU dispare! - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii? ... - Alta tampita, Voicu, de la A3, care zice pe post:
Acuzatii fara precedent la adresa lui Traian Basescu: ... Gabriel Zamfirescu) Acuzatii extrem de grave la adresa fostului presedinte, Traian Basescu.
Punctul nostru slab a fost Mihaela Buzarnescu, mentinuta in echipa, desi nu mai castigase un meci de o jumatate de an - Mircea Lucescu a fost demis de la carma nationalei turce, dupa ce a retrogradat-o in grupa a 3-a Ligii Natiunilor.
Uniunea Populara Social Crestina si-a infiintat, la Mangalia, filiala locala. ... Constantin Podgoreanu, iar vicepresedinti Ovidiu Ghita si Lucian Faliboga. ... Acesti mutanti au un singur scop, jaful si mentinerea la putere.
Ca la gradina zoologica. ... In mod evident, asistam la o depreciere a actului de presa, dintr-o continua campanie. ... Cum vedeti noul proiect de la Realitatea TV, cu Sebastian Ghita in postura managerului? ... Aveti o explicatie pentru faptul ca SOV a renuntat la Realitatea? ... N-a renuntat la nimic.
Ca partener al lui Crin Antonescu, cum vedeti ultimele acuze lansate de domnia sa la adresa unor jurnalisti? ... Daca va referiti la nemultumirea pe care noi o avem fata de televiziunea publica, este perfecta intemeiata pe cifre.
google-analytics.com