Cautare

413 de rezultate pentru "dragos proconsul" (4.40 secunde)
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Noul clip Proconsul a fost filmat la Venetia, unul dintre cele mai romantice orase din lume, transformat pentru doua zile într-un urias platou de filmare. Echipa de filmare si trupa Proconsul au înlocuit Bucurestiul cu Venetia si masinile cu gondolele.
Seara trecuta, Diana Matei, trupa Proconsul si The Rockafellas au sustinut un concert caritabil pentru elevii de la Scoala Romano Finlandeza, spectacol ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru un laborator muzical.
Proconsul, Hara si Mihai Margineanu, vor sustine concertul "Artisti mari pentru suflete mari". ... Pe scena vor urca alaturi de mine Proconsul, Mihai Marginenu si trupa Hara, iar prezentatorul evenimentului va fi Alexandru Constantin.
Militari Shopping organizeaza un eveniment special la incheierea campaniei TU esti Militari Shopping, care va culmina cu un concert sustinut de Corina si Proconsul.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Am cerut o audienta la consilierul Dragos Neamu. ... Domnul Dragos Neamu se retrage de la minister si intra in politica, nu inainte de a ne scrie pe Facebook: ... Dragos, eu ma astept ca luni 25 iulie, sa pot intra in arhiva. - Dragos:
scriitoarele Carmen Firan si Lavinia Pintea Tatomir, care au lansat in aceeasi zi doua volume superbe, Dialogul vantului cu marea - Nina Cassian in conversatie cu Carmen Firan si In umbra lui Adrian Pintea, regizorul Radu Gabrea si sotia sa, actrita Victoria Cocias, scriitorii Adrian Sangeorzan, Dan Safran sau Dragos Cojocaru...
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... „Am pornit aceasta afacere din dorinta de a avea o afacere proprie si, mai devreme sau mai târziu, de a avea succes“, a afirmat Dragos Popa, directorul de calitate al firmei.
In noiembrie 2010, Bodo, solistul formatiei Proconsul, declara in exclusivitate pentru site-ul crestintotal.ro, ca s-a pocait, dezvaluind si numele altei celebritati care a facut acest pas: ... Ulterior acestei declaratii, Proconsul si Dida Dragan chiar au cantat impreuna, multe melodii avand caracter religios.
Recent, Diana Matei alaturi de invitatii sai, Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari". ... Pe scena au urcat alaturi de noi Proconsul, Mihai Margineanu, trupa Hara si bineinteles Taraful Cleante.
La Kanal D, in cadrul emisiunii "Teo Show", sunt invitate la aceasta ora cateva vedete de la noi, printre care si Bogdan Marin zis Bodo, solistul trupei Proconsul.
Presedintele poate fi demis pe 7 martie, sansele sunt 88% -------------- Dragos Dumitriu, jurnalist si realizator TV, fost deputat nationalist si conservator in Parlamentul Romaniei, promotor al analizei sistemice, a efectuat o analiza din care rezulta ca Iohannis poate fi suspendat si demis.
„Aveam idee despre alpinism industrial, dar nu mi-l imaginam ca o afacere“, a explicat Dragos Veleanu, directorul firmei Acrobatic. ... Daca vrei sa faci ceva trebuie sa renunti la altceva“, a afirmat Dragos Veleanu.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa.
Dragos Teodorescu - Maria Coteanu; ... balet clasic - Dragos Teodorescu - Alina Marin; balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I. "Dragos Anutei este cel care face aceste dispozitive orgonice! Eu sunt ucenicul lui Dragos.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
google-analytics.com