Cautare

302 de rezultate pentru "dana visanescu" (2.72 secunde)
Fara sa scoata o vorba, zambitoare, doamna Geoana se indreapta spre telefon, formeaza un numar si, atunci cand i se raspunde, rosteste apasat: Dana, vino imediat la mine!”.
La fel ca la Iasi, familiile Nastase si Geoana au dansat pe scena alaturi de trupa Voltaj. Multimea a scandat “Nastase, Nastase“, iar Dana Nastase a primit flori.
Curtea Constitutionala a admis ieri exceptia de neconstitutionalitate ridicata de avocatul sotilor Dana si Adrian Nastase in procesul Zambaccian. Exceptia de neconstitutionalitate se referea la un articol din legea raspunderii ministeriale.
La dana de pasageri a Portului Constanta a acostat vineri, 6 mai a.c., fregata franceza "La Motte-Picquet” care va efectua peste trei zile un exercitiu comun in Marea Neagra, cu fregatele romanesti "Marasesti” si "Regele Ferdinand”.
Am scris mai multe scrisori pentru Dana, pentru Andrei, pentru Mihnea. Dar lucrurile au trecut, acum privesc in urma si ma intreb daca reactia mea a fost cea mai buna atunci.
Prima nava este scufundata in zona Danei 35, iar cea de-a doua se afla in Dana 13-15. Secretarul de stat a precizat ca "proiectul mai sus mentionat face parte dintr-un proiect de mare anvergura ce vizeaza reabilitarea Danelor 35-44, Port Bazinul Nou si Cheul Faleza".
Totodata, Dana Danoiu, sustinuta de PD, a fost numita la conducerea Agentiei de Protectia Mediului Arad. Aceasta a preluat locul detinut de pesedistul Cristian Ispravnic.
Astfel, potrivit relatarilor presei, el s-a "oferit", pe podul de la Maracineni, la inundatii, sa o angajeze la Cotroceni pe Dana Grecu, de la Antena 3, pentru ca este blonda.
Seara, am ajuns acasa, am deschis televizorul si Dana Grecu vorbea despre Udrea pe bicicleta. Am inchis televizorul. Superba liniste!
Revenind la Adrian Nastase, de mentionat ca procurorii Departamentului National Anticoruptie au extins cercetarile in dosarul "Zambaccian", considerand ca o mostenire primita de catre familia Dana si Adrian Nastase ar putea avea legatura cu achizitionarea unei parti a imobilului din strada Zambaccian.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
Aceeasi misterioasa Roxana Bichel a fost, pana in 2001, administratora firmei Datis Consulting&Management a Danei Nastase si colega de vila la Predeal cu Dana Barb, sora lui Nastase.
DEMOFOBIE - TEAMA PATOLOGICA DE OAMENI Urmau zile nesfarsite in care Popescu se izola. Statea in pat si asculta Radio Romania Actualitati, asteptand sa auda vocea surorii sale, crainica de stiri Dana Popescu:
In dosarul Zambaccian, Adrian Nastase este invinuit pentru luare de mita si trafic de influenta, fiind acuzat alaturi de mai multe persoane, printre care si sotia sa, Dana Nastase.
- Indubitabil Dana Grecu e cap de lista, cand o fi sa rebotezam spitalele de nebuni! - In sistem a inceput paruiala intre basistii basisti si basistii iohannisti.
De asemenea, am ales si alte cinci documente, care credem ca ar conveni partenerei sale sceptice, agentul Dana Scully, pentru a dovedi ca exista o explicatie stiintifica pentru observatiile OZN, a adaugat postarea.
Cercetatorii care studiaza arhitectura Bucurestiului ar putea fi surprinsi sa afle concluzia la care a ajuns regretata Dana Harhoiu, care a demonstra ca orasul Bucuresti este mult mai putin haotic decat suntem obisnuiti sa credem.
In studiul sau BUCURESTI - UN ORAS INTRE EST SI VEST, regretata cercetatoare Dana Harhoiu vorbeste despre acest martiraj al propriei noastre memorii urbane.
In afara de Cluj, unde doamna doctor Dana Cernea face o radioterapie dedicata oncopediatriei, nu exista in alta parte. Macar in centrele universitare, la Bucuresti, Timisoara si Iasi sa mai fie cate o sectie de oncopediatrie cu o radioterapie de calitate.
google-analytics.com