Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (3.44 secunde)
In acest sens, deputatul PNL George Scutaru a declarat ca in sedinta de peste doua ore s-a discutat despre directiile de actiune postaderare si despre viziunea politica a PNL.
Deputatul liberal George Scutaru a declarat ca afirmatiile sefului statului conform carora Guvernul ar trebui sa mai lucreze la legile sigurantei sunt "cel putin ciudate" si a cerut trimiterea in Parlament a legilor pentru dezbatere si aprobare.
Din comisie fac parte Crin Antonescu, Norica Nicolai si George Scutaru, din partea PNL, Serban Nicolae, Florin Iordache, Eugen Taracila, Mihai Tudose si Doru Ioan Taracila, de la PSD, Mate Andras- UDMR, Valentin Dinescu din PRM si Ibram Iusein de la minoritati.
Cei trei liberali din Comisie - Norica Nicolai, Crin Antonescu, George Scutaru - s-au abtinut de la vot, potrivit declaratiei Noricai Nicolai, vicepresedinta a Comisiei.
Cei trei liberali din Comisie - Norica Nicolai, Crin Antonescu, George Scutaru - s-au abtinut de la vot. In favoarea Raportului au votat reprezentantii PSD, PRM, PC, in timp ce PD a refuzat, de la inceput, sa-si desemneze reprezentanti in Comisia condusa de liderul PC Dan Voiculescu.
Din partea PNL, deputatul George Scutaru a infirmat acuzele PD privind boicotarea sedintei. El aratat ca deputatii PNL nu au lipsit mai mult decat au lipsit cei de la PD.
Aceasta varianta a fost insa respinsa de deputatul PNL George Scutaru, care a atras atentia ca legile sigurantei nu ar putea fi discutate intr-un termen atat de scurt, in cadrul unei singure sedinte.
"Codrin Scutaru spunea ieri intr-un mesaj pe care l-am vazut abia acum: 'Crin Antonescu poate inca intra in turul doi.
"Sa votati impotriva, nu ne permitem sa concediem pompieri si politisti", a spus George Scutaru (PNL), in timp ce colegul sau de partid Mihaita Calimente a anuntat ca PNL va ataca proiectul la Curtea Constitutionala in cazul in care acesta va fi adoptat.
Crin Antonescu (presedinte), Tudor Chiuariu, Petre Roman, Alina Gorghiu, George Scutaru, Dan Motreanu. PDL are trei membri si anume: Valeria Schelean (vicepresedinte), Alin Tise, Gabriel Andronache.
Din delegatia care il insoteste pe presedintele Klaus Iohannis in deplasarea externa fac parte consilierii prezidentiali Cosmin Marinescu, Andrei Muraru, George Scutaru, Leonard Orban, Simina Tanasescu, Dan Mihalache, precum si purtatorul de cuvant al presedintelui, Tatiana Niculescu Bran si consilierul personal al sefului statului, Mihai-Razvan Ungureanu.
Contra lui Lech Poznan, Cornel Talnar a inceput cu Balgradean - Rus, Dandea, Scutaru, Musat - Filip, Boubacar, Catalin Munteanu, Curtean - Andrei Cristea, Axente.
Scutaru Cristina) Marti, 31 octombrie, de Halloween, Google ne intampina cu un Doodle special: un video cu Jinx, o fantoma singuratica.
Scutaru Cristina) Google marcheaza solstitiul de vara printr-un Doodle special ales pentru vineri, 21 iunie 2019. Solstitiului de vara marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte ale anului.
Strategia PSD a inceput sa se manifeste acum cateva zile, odata cu anuntul deputatului conservator Codrin Scutaru privind apropiata lansare pe piata a legii familiei, "O lege care sa incurajeze romanii de bun-simt sa-si intemeieze o familie si sa-si creasca copiii in Romania" dupa cum s-a exprimat el.
Scutaru Cristina) - In opinia mea, a muri nu este atat de rau precum v-ati astepta. Aceasta este concluzia unui medic britanic - Kathryn Mannix - care si-a dedicat intreaga viata tratarii pacientilor cu boli incurabile sau a oamenilor in ultimele etape din viata.
Paduraru - Sofran, Mera (cpt), Scutaru, Pamfile - D. Andrei, Ignea, Lazar, Oanea - Gerbi, Ursu. FC Arges: Croitoru - Telcean, Pitian, Boldor, Latovlevici - D.
Cristina Scutaru) Titi Aur, multiplul campion national de raliuri care a infiintat Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur, a explicat, la DC News, ce inseamna pericolul in ceea ce priveste masinile puternice.
Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Cristian Danilet spune ca in timpul campaniei electorale si in timpul alegerilor la instantele din tara pentru desemnarea candidatilor aspiranti la un post in Consiliului Superior al Magistraturii, au fost sesizate mai multe incalcari ale legii.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
google-analytics.com