Cautare

57526 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (4.13 secunde)
Va astept cu mic, cu mare, sa alergam printre stele, sa fim liberi, sa uitam pentru doua ore de toate grijile si sa ne sarbatorim prin muzica", a spus Stefan Banica.
Evenimentul cultural- artistic este organizat sub forma unui spectacol - concurs, ce consta in sustinerea de momente artistice ( cantece, dansuri etc.) de catre elevii unitatilor scolare din municipiu , incepand cu invatamantul prescolar , pana la cel liceal. ... Vor fi acordate si diplome, tricouri, mascote mici, pentru fiecare elev participant.
Pentru mine, sarbatorile de iarna inseamna MAGIE. ... Am ales sa fac un album de cantece traditionale americane ce-mi transmit bucurie si confort sufletesc.
Supranumit Sinatra francez, Charles Aznavour a trebuit sa lupte la inceputurile carierei sale pentru a impune in mediul artistic talia, fizicul si vocea lui atipice, inainte de a deveni celebru, incepand cu jumatatea anilor '50.
Un loc unic in Romania, pe care poetul Lucian Avramescu l-a amenajat, inainte de toate, cu sufletul, pentru a lasa mostenire generatiilor viitoare.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit duminica la Tebea Presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea, cand a incercat sa patrunda intre oamenii adunati in jurul Complexului Istoric din localitate, pentru a face celebra ‘‘baie de multime‘‘, la finalul ceremoniei de depunere a coroanelor de flori la mormantul lui Avram Iancu.
Copiii din clasele pregatitoare a III-a si a IV-a, de la Liceul Danubius din Calarasi, au facut deliciul publicului prin poeziile recitate, precum Rugaciune pentru tara de Adrian Paunescu, Portul nostru de Virgil Carianopol, Cantec sfant de Stefan O.
Cel mai important element al Doodle-ului aniversar este reprezentat de cele doua platane cu ajutorul carora pot fi create propriile sample-uri folosind cantece cunoscute.
Expozitia va fi asezonata cu catrene umoristice, epigrame, glume si cantece. Va fi un eveniment dedicat dragostei, venirii primaverii, dar si satirei si rasului.
Ana Maria Paunescu s-a intretinut cu artistii care au urcat pe scena si cu folkistii de renume si cu state vechi, multi dintre acestia interpretand la Folk You cantece ale caror versuri au fost scrise de marele Adian Paunescu.
Autorul atator poezii de dragoste, unele devenite cantece, cum ar fi "Buna seara, iubito", s-a incapatanat sa demonstreze ca romanii au nu doar o trecatoare civilizatie a lemnului, ci si o durabila si eterna civilizatie a pietrei.
- Ora 19:00 - Aspecte etnofolclorice semnificative - Repertoriu de cantece din Baragan. - Ora 20:00 - Muzeul Dunarii de Jos - Istorie in imagini.
V/A - Romanian Etno Jazz Florin Juncu - Frumoasa mireasa Florian "Mosu" Lungu - SONO-PORTRET Jazzybirds - On The Road Florin Giuglea - Invitation To The Blues OUT SOON: George Enescu - Conductor V/A - Cantece din Bucurestii de altadata vol.1-6 (6 CD)
Albumul Craciunul meu include 14 cantece ritualice, interpretate inegalabil de catre Narcisa- colinde rare, cu o puternica incarcatura emotionala. Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul:
Albumul CRACIUNUL MEU include 14 cantece ritualice, interpretate inegalabil de catre Narcisa - colinde rare, cu o puternica incarcatura emotionala.
Asa s-au nascut primele cantece si prietenii au fost primii mei spectatori, spunea Mircea Vintila, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de muzica folk.
FLAG Dunarea Calaraseana, BRCT Calarsi, ADR Sud Muntenia, APM Calarasi, AFDJ Calarasi.Pe parcursul evenimentului publicul se va putea bucura de momente artistice (dansuri si cantece populare) sustinute de elevii Palatului Copiilor Calarasi si ai Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi.
dor scaldat in cantece de leagan; dor scaldat in ceasuri reci de taina; dor scaldat in glasul cald de coasa;
In finala mica, Croatia s-a impus cu 2-1 in fata Marocului. Suporterii Croatiei au sarbatorit cu torte si multe cantece.
Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune.
google-analytics.com