Cautare

177 de rezultate pentru "ateliere de caligrafie" (3.82 secunde)
Se deschide Targul de Paste din Bucuresti. PROGRAMUL evenimentelor Ajuns la cea de-a VIII-a editie, targul de Paste din Capitala TRADITII SI FLORI DE SARBATORI isi propune sa valorifice arta traditionala si sa readuca in atentia publicului valori autentice romanesti.
Evenimentul va aduce bucurestenilor atat spectacole, prezentari si workshopuri culturale, cat si produse culinare, toate din tari precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, India si Turcia. ... Vizitatorii India Fest vor putea gasi la standurile expozitionale produse industriale si de manufactura, produse alimentare, obiecte de arta, vestimentatie si decoratiuni.
Zilele culturii armene, un eveniment aflat la cea de a doua editie. ... Sunt organizate spectacole de muzica si dansuri traditionale armenesti, expozitii de fotografie si obiecte din patrimoniul religios armenesc.
Activitati creative pentru prichindei Copilul tau este invitat in lumea magica a lui Pogo, unde va descoperi o serie de mestesuguri interesante care il vor distra si ii vor dezvolta abilitatile creative. Activitatile tematice, de primavara sunt incluse intr-un program de ateliere adaptat la varstele micutilor.
Cele mai bune si cele mai asteptate filme de animatie pentru copii vin in fiecare an la Minimest, sectiunea speciala dedicata celor mici a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est.
Dremel, unul dintre brandurile companiei Bosch, a lansat recent un indemn tuturor elevilor - "participa la Clubul de Bricolaj Dremel din scoala ta!".
A cincea editie a evenimentului are loc sambata, 26 septembrie, la Roaba de cultura din Herastrau si este una dedicata lecturii si tehnologiei.
In data de 25 septembrie, la Institutul Clinic Fundeni, a avut loc a doua serie de ateliere creative, destinate bolnavilor cu limfom. Pe parcursul evenimentului, pacientii cu limfom au realizat sub indrumarea lectorilor de la Fundatia Calea Victoriei, obiecte pictate, care pot fi ulterior donate.
HotNews.ro / Suedia creativa revine la Roaba de Cultura, din parcul Herastrau, in acest weekend Ambasada Suediei la Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Green Revolution, au organizat in perioada 5 - 7 iunie la cea de-a doua editie a evenimentului Suedia Creativa.
Conferintele de la Șosea: ... Indigenous - expozitie de fotografie Madalin Marienut și concert de muzica indiana (Clubul Țaranului) 19.00: ... Ateliere cu demonstratii ale meșterilor (Curte) • 10.30: ... Ateliere cu demonstratii ale meșterilor (Curte) • 11.30 - 14.00:
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Domni, domnite si tineri marineri sunt invitati, timp de o saptamana, sa descopere un program de comedii si muzici, mofturi si surprize care transpun universul surprins in opera lui I.L.Caragiale, reputat dramaturg si cronicar al Bucurestiului de altadata, pe aleile celui mai vechi parc din Capitala.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul.
Peste 50 de expozanti atent selectionati. Workshop-uri gratuite de nutritie si parenting pentru cei mari, loc de joaca si ateliere de reciclare creativa pentru copii.
Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredientele Festivalului Dunarii calarasene ce va avea loc in perioada 7-8 august, pe malul Borcei.
Odata cu inceperea verii, Divertiland Water Park da startul unei serii de evenimente menite sa le ofere copiilor cateva ore in plus de educatie practica si creativa in cel mai mare parc acvatic din Romania.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Edilul sef al urbei, Dumitru Nicolae, s-a declarat satisfacut de activitatea sefilor de la Administratia Pietelor. Presedintele Organizatiei Municipale PSD Galati, Dumitru Nicolae, s- a declarat multumit de activitatea directorului Administratiei Pietelor Agroalimentare, penelistul Emil Popa.
Unde ne reparam masina, cat ne costa piesele de schimb sau manopera, cat ne costa vopsitul sau transformarea autoturismului nostru intr-un bolid de curse sunt numai cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda participantii la AutoTeknika Romania 2006, singura expozitie din tara dedicata exclusiv echipamentelor pentru ateliere auto, pieselor si accesoriilor.
google-analytics.com