Cautare

82 de rezultate pentru "anamaria" (2.73 secunde)
Anamaria Prodan a luat o decizie radicala! ... Cu toate ca spunea ca nu tine mortis sa-l stearga, si ca va face asta doar daca un barbat ii va cere asta, Anamaria Prodan si-a schimbat decizia.
Iata ce poate pati Laurentiu Reghecampf, daca nu respecta ordinul de restrictie de 4 luni si o suna pe Anamaria Prodan sau intentioneaza sa se apropie de ea. ... Dar si ce se intampla cu Anamaria Prodan, daca indrazneste sa puna cunostinte comune sa il sune.
Scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf intra intr-o noua etapa. ... Anamaria Prodan a declarat ca baiatul a fost foarte afectat si spune ca tatal sau l-a facut de ras in fata colegilor de scoala.
Anamaria Prodan are o relatie speciala cu Laurentiu Reghecampf Jr., dar exista momente in care chiar si ei se cearta! Dupa ce a facut un gest care a enervat-o pe Anamaria Prodan, intre cei doi au inceput replicile acide.
Fanii lui "U" au mers ieri la antrenamentule echipei si i-au amenintat pe jucatori, dupa ce Anamaria Prodan, managerul clubului, a anuntat mutarea la Buzau.
Anamaria Vidu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus noutati:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Am adus pandantive, brose de Martior, pomisori multicolori cu toate pietrele, pomul vietii, de protectie, ingerasi, inimiare, bijuterii de chihlimbar, turmalina neagra, shungit, cranii de ametist, la 20 RON, 90 RON si 140 RON, cupru nativ, shatukit, serepentin, dioptaz din Congo, figurine din steatit, coliere din turmalina, ametist si cuart roz, intre 80 RON - 500 RON, ne-a spus Anamaria Vidu care participa la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Gelogie.
Anamaria Vidu a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie carneol, bratari de copii din ametist si aventurin, figurine din steatit cu diverse animalute si pasari, bratari din cuart roz, din lapis lazuli, chihlimbar ambra si oua din carneol.Urmatorul targ de cristale este intre 30 iulie si 1 august 2021.
Stiu ca fiecare tara trebuie sa aiba reprezentanti in Parlamentul European, stiu ca ar trebui sa votez din constiinta civica, insa, decat sa votez asa, mai bine deloc", a declarat Anamaria Radeanu, cu care am stat de vorba cateva minute pe strada. ... Anamaria Radeanu, din Craiova
Este casatorit cu Anamaria Buzura, fiica scriitorului Augustin Buzura.Casatoria a fost oficiata la Starea Civila a Sectorului 2 din Bucuresti. Impreuna, sotii George si Anamaria au doi copii.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. Impresara de fotbal este suparata dupa ce a constatat ca este ironizata de colegii din trustul Intact.
Anamaria Stefan, sufletul Sophiei, artistul si initiatorul Sophia, a facut o scurta prezentare a brandului Sohia in cei 12 ani de existenta. Anamaria Stefan a calatorit prin lume, de unde a adus culori, traditii, stiluri si tendinte.
Sistemul e mort de la A la Z", a declarat Anamaria Prodan la Sport Total FM.
Anamaria Pislaru, Dora Iftode, Bogdan Angelescu, Alina Craita • Indispensabilii Teatrul Nottara - 9 iun 2014, ora 19:30 Regia: ... Sorin Dinculescu, Cosmin Cretu, Anamaria Pislaru, Dora Iftode
Anamaria Vidu si Vali Panduru au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie. ... "Voi pleca in Brazilia si in Franta, de unde voi aduce marfa noua!", ne-a spus Anamaria Vidu.
De cand a venit in tara, Anamaria Ferentz se afiseaza la emisiuni si diverse evenimente mondene in tinute Black-Swan. De cate ori merge la atelierul Black-Swan, vedeta isi alege rochia preferata pentru aparitiile sale, asa ca zilele trecute a optat pentru o tinuta din paiete, de culoare verde.
google-analytics.com