Cautare

322 de rezultate pentru "adina buzatu" (3.08 secunde)
Asemenea bunei sale prietene, Adina Halas ni se infatiseaza ca promotoare a unui stil de viata sanatos, ce implica un regim alimentar echilibrat si mult sport. ... Pe blogul ei, Adina le vorbeste femeilor despre ce inseamna stilul de viata sanatos, despre creme, mancare sau despre combaterea celulitei.
De curand, Carmen Bruma si buna ei prietena Adina Halas, pasionate de sport si alimentatie sanatoasa au descoperit la doar 40 de km de Bucuresti - Youness Clinic, (www.younessclinic.ro) un centru de detox si wellness.
Catalin Botezatu, Mirela Vescan, Gianina Corondan, Adina Buzatu si lista ar putea continua. ... Catalin Botezatu, Adina Buzatu si Mirela Vescan.
Adina Buzatu a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Aceasta s-a despartit de tatal fetitei sale, a pierdut afacerea si a fost diagnosticata gresit.
La cel mai mare targ de nunti nu putea sa lipseasca Adina Buzatu care si-a prezentat noua colectie. Vedeta sustine ca abia asteapta sa devina bunica.
Liberalii doljeni erau gata sa se ia la bataie O intrunire a conducerii liberalilor doljeni, programata a se desfasura joi-seara, a fost la un pas sa degenereze intr-un scandal, dupa ce mai multi membri de partid l-au acuzat pe presedintele PNL Dolj, Horatiu Buzatu, ca a cerut retragerea sprijinului politic premierului Calin Popescu-Tariceanu.
Deputatul PNL Horatiu Buzatu a cerut conducerii Camerei Deputatilor informatii privind modul in care presedintele Comisiei pentru problemele revolutionarilor, deputatul PSD Emilian Cutean, a aflat despre o intalnire a sa cu revolutionari, suspectand ca este supravegheat.
Deputatul liberal Horatiu Buzatu, precum si Mihai Zdreala, membru de partid, si Constantin Savu, simpatizant, s-au imbracat ieri, 23 august, in cadrul unei conferinte de presa, in pionieri si au adus doua steaguri:
Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu si-a anuntat ieri candidatura la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc pe 13 mai.
Presedintele organizatiei judetene a PLD, deputatul Horatiu Buzatu, i-a recomandat duminica premierului Calin Popescu Tariceanu sa controleze si finantele liberalilor doljeni, finante care ar fi "patate", in opinia peledistului, cu bani proveniti din salariile directorilor de institutii deconcentrate promovati in functie de PNL Dolj.
, cand, urmare a acuzatiilor aduse de liderii sindicali si de angajatii societatii, fostul director, Cristian Bujicu, si-a dat demisia, interimatul fiind asigurat de Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea. ... Situatia ramane incerta si pentru mine", a precizat Stefan Buzatu.
Dumitru Buzatu, seful PSD Vaslui, a spus, joi seara, la Digi 24, ca Ponta are capul confiscat de infantilism. ... El si-a dat adevarata valoare in 2015, cand a plecat de capul lui din fruntea Guvernului, a spus Dumitru Buzatu.
Potrivit comunicatului, sedinta de CA a fost convocata la solicitarea administratorilor Dinel Staicu, Margareta Racovita si Florian Teodor Buzatu.
De altfel, Dinel Staicu a atacat in nume personal ordonanta CNVM", a declarat Teodor Buzatu, unul dintre membrii CA.
"Cu certificatul sanitar-veterinar si cu formularul de miscare vin la noi si facem planificarea taierii", a explicat Eliza Buzatu, administratorul abatorului Elisiria Comimpex. ... "Pentru cei care vor sa-i deplaseze in zona Craiovei asiguram mijloc de transport gratuit (pentru cel putin 30 de miei)", a spus Buzatu.
Deputatul peledist de Dolj, Horatiu Buzatu, a declarat ieri ca este „mâhnit“ de decizia presedintelui Traian Basescu de a promulga Legea pensiilor în varianta propusa de guvern.
Este asociatul lui Horatiu Buzatu la ArhiDesign (papetarie) si la PlusAuto - dealer de autoturisme Ford - firma în expansiune dupa anuntul de investire a americanilor la Craiova. ... „Discutati cu asociatul meu, Horatiu Buzatu.
Este asociatul lui Horatiu Buzatu la ArhiDesign (papetarie) si la PlusAuto - dealer de autoturisme Ford - firma în expansiune dupa anuntul de investire a americanilor la Craiova. ... „Discutati cu asociatul meu, Horatiu Buzatu.
In conditiile in care cel ce asigura interimatul, Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea, nu a asigurat continuitatea lucrarilor, muncitorii nici nu spera ca vor primi curand salariile.
Adica este o cerere foarte mare pentru emitentul respectiv, lucru pe care îl banuim ca se datoreaza cresterii pretului petrolului pe plan international", explica agentul de bursa, Adina Dumitrescu, fara sa-si ia ochii de la piata.
google-analytics.com