Cautare

10189 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi live" (3.81 secunde)
Ora de iarna 2014.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) - ORA 22.38 Femeia salvata se afla in stare critica la spital, este in stare de inconstienta. ... In legatura cu cea de-a doua victima (copilotul), se fac in continuare manevre de resuscitare asupra ei, insa nu prezinta semne vitale.
Tarifele majorate pentru PARCAREA in centrul Capitalei intra in vigoare de la 1 IULIE Noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare din centrul Capitalei, majorate prin votul Consiliului General, vor intra in vigoare de la 1 iulie, municipalitatea sustinand ca masura era necesara intrucat in Bucuresti au fost depasite valorile-limita stabilite prin legislatia Uniunii Europene privind calitatea aerului, iar una dintre cauze este poluarea din cauza traficului intens si a utilizarii pe scara larga a autovehiculului propriu.
Temporar, Facebook si Instagram nu au functionat la parametri normali.
De-a lungul celor 11 ani, Sunete a promovat artistii cei mai interesanti din cultura HIP-HOP. Drept urmare, dupa aventura electronica de la evenimentul trecut, din club Colectiv, trecem direct la aventura urbana cu evenimentul "UrbanoSUNETE", in data de 6 iunie, la Colectiv.
Una dintre cele mai populare si iubite povesti universale ale copilariei din ultimele decenii, Cartea Junglei, are parte acum de o noua ecranizare live-action marca Disney, intr-o adaptare dinamica si impresionanta, menita sa emotioneze.
Lora da startul ULive Session, cel mai de anvergura proiect Live din Romania, cu o varianta exploziva pentru cel mai recent single, Valul. Alaturi de band-ul ei, Lora, the show girl si una dintre cele mai bune voci din tara, pune in scena o versiune inedita a piesei Valul.
"Pleaca Victor Ciutacu la Realitatea?" Surse din postul Realitatea au declarat pentru EVZ ca jurnalistul Victor Ciutacu se va transfera de la trustul Intact. Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
La televizor l-am vazut glumet si pus pe sotii, dar numai el stia ce era in sufletul lui. Serban Copot, concurent la Splash! Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Bunica si Aron au fost foarte emotionati la intalnirea cu Moise si au izbucnit in lacrimi! ... Aboneaza-te la canalul nostru: ... liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Capitanul echipei de baschet SCM-U Craiova, Branislav Tomic, si-a fracturat un deget de la mana la antrenament si va sta patru saptamani.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET: - intrarile la obiectivele turistice si ghizii acestora;
• Ma mut la mama Godot Cafe Teatru - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia: ... Teatrul Metropolis - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia: ... Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc • Pierrot Lunatecul Teatrul Masca - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia:
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
Mircea Matei, secretarul general al organizatiei judetene, a facut o serie de afirmatii cu caracter denigrator la adresa noii conduceri a Primariei, acuzandu-i pe liberali ca au apucaturi de militieni.
google-analytics.com