Cautare

302 de rezultate pentru "vama" (2.94 secunde)
Chiar si in zilele astea cei care doreau sa intre in Spania au luat trenul din Franta si au intrat fara probleme sau daca au fost dati jos de politistii spanioli au intrat pur si simplu in tara respectiva pe drumuri laturalnice, avind in vedere ca vama sau granita nu prea mai este in Europa.
Sunt perchezitii intr-un dosar de coruptie in Vama Bors I. Din informatiile Digi24, ar fi o actiune comuna a procurorilor din Romania si Ungaria, iar vizati sunt vamesii romani.
Este vorba despre un intermediar din dosarul megafraudei cu vaccinuri de la centrul din Vama Petea, care a primit trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ca si-a recunoscut faptele, si despre un client, un roman stabilit in Austria.
Cei mai multi continua sa vina prin vama Siret, acolo unde astazi este si extrem de frig. Epuizati, dupa zecile de ore petrecute pe drum.
In Romania au fost luate masuri extreme de securitate pe Dunare. Navele civile nu mai au voie sa circule. Sabrina Preda si Sergiu Cora sunt la Vama Isaccea.
Sprijin pentru refugiatii ucraineni in vama Siret. Oamenii care incearca sa fuga din calea razboiului beneficiaza de teste gratuite impotriva COVID-19 oferite de o clinica privata.
Pe plaja, insa, peisajul lasat in urma de turisti a fost dezolant. Au ramas peste tot gunoaie dupa ce si ultimii turisti din Vama Veche au plecat spre case.
Un copil lasat sa se joace pe o saltea gonflabila, pe plaja din Vama Veche, a ajuns in apele teritoriale ale Bulgariei.
Potrivit reprezentantilor Garzii de Coasta, nava venita cel mai probabil din Turcia a fost identificata la aproximativ 30 de mile est de Vama Veche.
De exemplu, imaginile surprise de 1 Mai la Vama Veche. ... Cu ce ne ajuta ca am asistat la sexul oral facut in Vama de tinerii ametiti de alcool?
Las la o parte drumurile nationale care par drumuri de tara pe multe portiuni, mai ales imediat dupa ce treci vama si pana sa ajungi in apropierea statiunilor (spre deosebire de Romania, care are sosele ca-n palma - chiar si pe segmentul Vama-Constanta, ca sa luam acelasi punct de referinta - semnalizate corespunzator si pe care este o placere sa conduci).
Blocaj in vama: Sute de TIR-uri se intind pe o coloana de 13 kilometri, la iesirea spre Ungaria
Anchetatorii sustin ca gruparea a importat cereale din Republica Moldova, prin Vama Sculeni, in cantitati mai mari decat cele declarate la punctul vamal, cerealele fiind declarate in alta categorie decat cea reala (de exemplu grau furajer in loc de grau panificabil).
Trafic de cosmar in Vama Siret, unde sute de tiruri asteapta chiar si 16 ore pe sensul de iesire din tara.
Este scandal urias in Vama Siret si in mai multe zone din tara, acolo unde transportatorii si fermierii au blocat traficul pe mai multe sensuri de mers.
Traseul care duce spre Vama Leuseni este blocat de tractoare, unde fermierii protesteaza fata de politicile guvernamentale care, spun ei, afecteaza sectorul agricol.
La actiunile de protest vor participa si sindicalistii din vami care vor intra in greva de avertisment de doua ore timp suficient pentru ca la intrarea si iesirea din tara sa se formeze cozi interminabile dupa care vor face "exces de zel " adica vor controla in amanunt toate masinile si persoanele care vor trece prin vama.
Dovada nesimtirii lui Ionel Manafu sunt fotografiile de mai jos, surprinse la Vama Veche si 2 Mai, chiar in cursul zilei de ieri.
Spre exemplu, in anul 2007 am demarat un proiect privind introducerea instalatiei de canalizare din 2 Mai si Vama Veche.
Singurul dosar finalizat pana acum si trimis spre judecare este cel in care Mischie a fost acuzat de contrabanda cu arme, pentru ca si-ar fi introdus ilegal in tara o arma de vanatoare din Elvetia, pe care nu ar fi declarat-o la vama.
google-analytics.com