Cautare

673 de rezultate pentru "valentin burada" (2.93 secunde)
CNSLR-Fratia, confederatie sindicala ce reuneste interesele a peste un milion de membri de sindicat, a cerut Ministerului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) sai retraga, de pe site-ul propriu, propunerile de modificare la Codul Muncii si sa lase libertatea partenerilor sociali - sindicate si patronate - sa negocieze si sa-si armonizeze punctele de vedere, a declarat, ieri, Valentin Mocanu, purtator de cuvint al CNSLR Fratia.
Liderul sindicatului din invatamintul preuniversitar, Valentin Diculescu, a precizat ca 15 consilii locale au fost date in judecata pentru ca nu au platit profesorilor navetisti contravaloarea transportului, lucru prevazut in actul normativ privitor la modificarea Statutului cadrelor didactice.
Valentin Cristescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), sustine ca desi o vreme destul de indelungata s-a aflat in topul atractiilor turistilor, Brasovul a fost devansat in acest an de catre Constanta.
Dupa aproape cinci ani de la demararea urmaririi penale in acest caz, magistratii Tribunalului Galati au hotarit ca cele sase persoane incriminate, respectiv Mircea Drozan, Flaviu Moldovan, Constantin Rusnak, Valentin Coman, Ioan Plesu si Ioan Escu, se fac vinovate de toate infractiunile retinute in sarcina lor.
Am vizitat, printre altele, un incubator de afaceri care a costat sase milioane de euro si un institut de formare profesionala, proiect in valoare de patru milioane de euro", a declarat Valentin Cristea, presedintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) din Craiova, unul dintre participantii la aceasta vizita de informare.
Daca nu, terenul respectiv ramane necultivat", a declarat Valentin Bulumaci, directorul adjunct al DADR Dolj. ... Obligatia celor ce au culturi afectate e sa trimita instiintare la DADR pentru a-i lua in evidenta", a afirmat Valentin Bulumaci.
Cu toate astea, e rau ca oamenii nu au curaj sa se apuce de scoaterea si cresterea puilor in judet", a declarat Valentin Bulumaci, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Valentin Ion, sa voteze pentru vanzarea Sucursalei Miniere Basarabi cu plata integrala sau in rate (!!). ... In timp ce mostenitorii revendica fabrica de creta SC DOBROMIN SA, directorul Valentin Ion, in baza unui anunt de privatizare dat de APAPS, demareaza actiunea cu o clauza restrictiva:
criterii neclare, termene prea lungi, puteri discretionare pentru autoritatile locale, numarul mare de documente solicitate, costurile si timpul necesar procedurile administrative", a precizat Valentin Cristea, vicepresedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM).
De aceeasi parere este si Valentin Cristea, vicepresedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).
Trebuie facuta o comparatie de acest gen", a precizat Valentin Cristea, vicepresedinte al CNIPMMR.
"In ceea ce priveste producatorii agricoli care mai au in patul soia modificata genetic, acestia o vor putea folosi doar pentru consumul propriu", a declarat Valentin Bulumaci, directorul executiv adjunct al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
"Registrul Agricol este extrem de important pentru ca reprezinta evidenta clara a gospodariei fiecarui cetatean de pe raza fiecarei localitati - incepand de la componenta familiei pana la constructii, terenuri, mijloace de transport, masini agricole si animale", a declarat Valentin Bulumaci, directorul executiv adjunct al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Valentin Negoita, presedintele Asociatiei Producatorilor si Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor, spune ca diferenta dintre contributia platita catre Copyro si cea adaugata pretului de vanzare o reprezinta costurile cu dobanzile si plata cheltuielilor de judecata.
Echipa de negociere a sindicalistilor este coordonata de liderul Sindicatului liber al salariatilor din SNG, Valentin Gheorghe, iar echipa administratiei este condusa de insusi patronul firmei, Alex Den Breejen, care detine si functia de administrator al unitatii.
Având o baza de cunostinte si experienta, Valentin Saceanu, directorul actual al firmei, împreuna cu colegii sai au pus bazele firmei Romdata AQ SRL, având ca profil proiectarea si executia echipamentelor de automatizari în minerit.
Dan Valentin Fatuloiu, Inspectorul General al Politiei Romane a declarat, astazi, ca statul roman ar putea fi prejudiciat pana la sfarsitul anului 2009 cu aproximativ 1,5 mld.
La festivitate au fost prezenti subprefectul Adrian Nicolaescu, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, care este si organizatoarea acestei manifestari expozitionale, Valentin Serbanescu, directorul general al Autoritatii Navale Romane, Serban Berescu, directorul Directiei Operatiuni Maritime din cadrul ANR, Alexandru Mezei, capitanul sef al Capitaniei Zonale Constanta - coorganizatoare a targului - reprezentanti guvernamentali, consulii Frantei, Chinei si Turciei la Constanta, reprezentanti ai expozantilor.
Valentin Chiata, directorul Directiei tehnice, crede ca suma care se va cheltui în final cu acest drum se ridica la aproximativ 172 de miliarde de lei vechi, fara cheltuielile de dinainte de lucrarile de constructii-montaj, care ar ajunge la sapte-opt miliarde de lei.
Banca centrala va continua sa ia toate masurile necesare pentru ca Romania sa poata adera la zona euro in 2014, iar legea ii permite sa intre si pe piata valutara si chiar sa mareasca si mai mult dobanda cheie si rezervele minime obligatorii, a spus economistul sef al BNR, Valentin Lazea.Guvernul a stabilit, in urma cu doi ani, impreuna cu Banca Nationala a Romaniei (BNR) calendarul de admitere in zona euro, iar tinta avuta in vedere era anul 2014, in ideea ca in cei sapte ani executivul si banca centrala vor avea timp sa ia toate masurile fiscale, monetare si de restructurare pentru atingerea acelei tinte.
google-analytics.com