Cautare

15 de rezultate pentru "taraf" (3.44 secunde)
Altfel spus, taraf in loc de Parlament!
Odinioara, in multe zone ale tarii, muzica de fanfara sau de taraf era nelipsita. Tot satul avea fanfara sau taraf ce cantau la nunti, inmormantari, la bal si la razboi, la joc si la hramul bisericii.
Pe data de 25 mai a.c., incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
, incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
- Marian Cleante, liderul actualului taraf, a fost, sa zicem, numitorul comun. Silviu dorea sa readuca in prim plan muzica veche lautareasca, impreuna cu un taraf.
in jur de 15 - 16 septembrie, la Teatrul National din Bucuresti, va fi petrecerea cu taraf - muzica populara a anilor 30 si poemele lui Marin Sorescu din La lilieci, in care voi incerca sa recreez un univers pierdut.
Familia Prigoana a obtinut profit (333.337 de lei) si cu Taraf TV, societatea care opereaza televiziunea, Real Top Media TV SRL, avand o cifra de afaceri de 2,7 milioane de lei.
Etno Tv, Taraf Tv si televiziunea poporului, OTV, sunt si ele in portofoliul portocaliilor. Mici, mici, dar functioneaza dupa principiul picaturii chinezesti.
Evenimentul a fost marcat de o petrecere la care au cantat formatia Taraf si doua soliste, dupa care ziaristii s-au putut plimba cu o trasura trasa de cai.
Mures, dirijeaza un taraf integral barbatesc, infiinteaza o scoala de etno-jazz-muzica si balet in Timisoara si reuseste sa fie numita de presa franceza "Vocea de cristal a Europei".
Seara se asaza pe canapea cu un vin in pahar (Doamne, ce vin bundeschide tableta (Uite ce tableta frumoasa am!) si fie urmareste canale de YouTube despre tehnologie, fie asculta muzica - Dire Straits, Pink Floyd, Cenaclul Flacara, Tudor Gheorghe, Liviu Vasilica, Taraf de Haidouks, Caliu si mai nou surorile Osoianu.
• Vineri, 16 mai - Deschiderea oficiala a evenimentului Onoruri militare, muzica de taraf si ritmuri bucovinene, impletite cu un recital de chitara clasica;
Citi dintre cei care isi ocupa ora cu pricina uitindu-se la "Profesionistii " Eugeniei Voda si citi se uita in acelasi interval de timp la amatorii de pe "Taraf ", sondorii au omis cu buna stiinta sa mai intrebe, ca altminteri rezultatele s-ar fi putut sa dea pe invers, ceea ce nu-i frumos.
O tara in care ore in sir posturi de televiziuni de tot rahatul ne strica viitorul. Ce invata tinerii nostri de la Taraf TV?
Pe la colturi de strada, tonete frumos impodobite cu flori, ofera gratuit mici si bere, iar un taraf cocotat pe o scena intens luminata prinde a canta o hora.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com