Cautare

291 de rezultate pentru "sompozion stiintific" (4.80 secunde)
CERCUL STIINTIFIC OZN din 1971 (Autor:
Intrebarea merita un studiu stiintific serios, articol care merita atentia cititorilor nostri, avand in vedere experienta autorului, intre altele ca cercetator al NASA. ... Dar exista destule fragmente de dovezi care sugereaza ca problema trebuie abordata stiintific.
Haines, un om de stiinta pensionat din NASA si seful stiintific al Centrului National al Aviatiei de Raportare a fenomenelor anormale (NARCAP), dar mai ales un psiholog al perceptiei:
Membrii de onoare AOSR sunt cetateni romani sau straini care s-au remarcat prin realizari in domeniul stiintei, profil care ridica anumite semne de intrebare cu privire la fundamentul stiintific pentru primirea lui Traian Basescu in AOSR.
(Continuare) Profesor de Socialism Stiintific pentru studentele de anul V - De ce-ati dat la Filosofie? ... Aveam de ales intre catedra de Socialism Stiintific si catedra de Marxism, pe care a ales-o Marga.
Intr-un articol din 28 august 2013, din care spicuim mai jos cateva idei, ea se intreba daca poate deveni vreodata ufologia o cercetare de tip stiintific.
La Editura Univers Stiintific - Publishing House a aparut recent cartea "Lumea secreta a pietrelor scumpe" de dr. ... Este o carte de prezentare a pietrelor scumpe in stare naturala si a celor fatetate, de un inalt nivel stiintific, dar care se adreseaza unei largi categorii de cititori.
National Science Foundation nu accepta OZN-urile ca un subiect de studiu stiintific". ... Allen Hynek a fost consultantul stiintific pentru OZN-uri al US Air Force, in timpul faimosul sau proiect Blue Book, incheiat in 1969.
Haines, psiholog al perceptiei, un om de stiinta pensionat din NASA, iar ulterior coordonator stiintific al Centrului national de raportare a aviatiei asupra fenomenelor anormale (NARCAP), spune ca definitia folosita de NARCAP, pentru OZN sau FAN este un stimul vizual care provoaca un raport de observare al unui obiect sau al unei lumini, vazute pe cer, daca infatisarea sau dinamica zborului acestuia raman neidentificate si dupa examinarea tuturor dovezilor disponibile, de catre persoane care sunt capabile din punct de vedere tehnic sa realizeze atat o identificare tehnica, dar si eventual una de bun simt”.
La intrebarea daca fenomenul OZN va putea fi investigat stiintific, Sharon Hill isi raspunde ca daca prin "stiintific" ne referim la o observare metodica, obiectiva, luand in considerare legile naturii, logica si ratiunea, atunci raspunsul este DA.
Extractul de iedera â€" un antitusiv dovedit stiintific Iedera medicinala este o substanta naturala folosita in tratarea tusei. Efectele binefacatoare ale extractului uscat din frunze de iedera sunt dovedite stiintific. ... Experienta indelungata si eficacitatea dovedita stiintific a produselor garanteaza o inalta calitate.
in al treilea rand, pentru ca, potrivit acelorasi experti, teza lui Kovesi nu are nimic original, aportul stiintific al acesteia fiind nul. ... CNATDCU a inventat un pseudo-criteriu stiintific de analiza doar pentru teza lui Kovesi:
Ceea ce pentru Kinsey este la inceput un simplu proiect stiintific, sfarseste prin a se transforma intr-o adevarata epopee, de maxim interes personal, o calatorie neasteptata in misterele comportamentului uman.
conferentiar universitar doctor Iriniel Popescu care este un biolog foarte pasionat care a crescut pe malul gropii Vacaresti si care imi povestea ca isi petrecea anii adolescentei acolo si de aici i-a venit lui dorinta sa se faca biolog, ca ulterior sa-si dedice ani de viata studiului stiintific in cadrul unor proiecte.
Ce parere aveti despre nivelul stiintific al acestor universitati? ... Or, o tara care are 12% analfabeti si inca pana la 20% analfabeti stiintific, persoane care citesc, dar nu inteleg nimic, este usor de manipulat.
Afirmatia ca n-ar avea nicio importanta daca si in ce mod tratam o raceala este, in orice caz, neserioasa din punct de vedere stiintific, declara specialistii.
Dragostea sub aspect stiintific In biologie sau psihologie termenul iubire nu este clar definit, tocmai datorita complexitatii acestui sentiment emotional. Pana in prezent din punct de vedere stiintific s-a ajuns la rezultatele urmatoare:
Intre 2004-2005 a prezidat sesiunile Subcomitetului stiintific si tehnic al COPUOS, iar pentru perioada 2010-2011 este ales presedinte al COPUOS. ... Totul trebuia sa se incadreze in explicatiile oferite de viziunea materialismului stiintific.
Este coordonata stiintific de un academician, colaboreaza cu institutii academice si universitare. ... Membrii Colegiului nu primesc niciun ban, membrii consiliului stiintific de asemenea.
Acolo e un consiliu stiintific, condus de un academician, sunt academicieni, profesori universitari, cercetatori care fac parte din consiliul stiintific.
google-analytics.com