Cautare

1745 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in timisoara" (2.59 secunde)
Cum a ajuns Timisoara capitala Ungariei (Autor: Claudiu Padurean ) Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Sud-Est, Timisoara, este deosebit de important atat pentru istoria romanilor, cat si pentru cea a maghiarilor.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Prima victorie a stejarilor in Rugby Europe Championship Reprezentativa Romaniei a invins, sambata 18 Februarie 2017, pe Stadionul Arcul de Triumf, selectionata Spaniei, cu scorul de 13-3, intr-un meci din Rugby Europe Championship, anunta news.ro. ... Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), 5. ... Dorin Lazar (Timisoara Saracens), 9.
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
In 1918 Transnistria canta Desteapta-te romane Intre 1909 si 1913 ieromanahul Inochentie a condus in Transnistria, la Balta o miscare pentru reintroducerea limbii romane in biserica. Zeci de mii de moldoveni veneau in pelerinaj la Balta unde li se vorbea si li se imparteau gazete in limba lor.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
noi visam, altii chiar lucreaza Dezvoltarea accelerata a infrastructurii de drumuri din Romania inregistrata in ultimii ani aduce din nou in actualitate autostrada Belgrad - Timisoara. ... Noua autostrada Timisoara - Belgrad face parte dintr-un proiect mai amplu:
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007. ... Masurile vor trebui indeplinite de catre APDRP si APIA pana in martie 2007.
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie.
Sunt promisiunile pe care ministrul educatiei, Mihail Hardau, le-a facut in localitatile doljene Rast, Negoi, Plosca, Macesu de Jos si Carna.
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
Principalul articol pentru care erau cautati Atlantii era magia, atat cea de vindecare si energizare, cat si cea de a influenta deciziile conducatorilor implicati in conflicte.
Fundatia Orange include in strategia sa de integrare sociala a persoanelor defavorizate un nou domeniu - educatia digitala pentru elevi din zone rurale.
google-analytics.com