Cautare

2959 de rezultate pentru "lansare carte ilie marinescu" (2.76 secunde)
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: Gaudeamus, Targul de carte, incepe astazi, iar Comisia Europeana are statut de invitat de onoare.
O carte exceptionala, scrisa de o femeie: ... Lukas PREFATA Seria Ghidul Incorect Politic demoleaza cu argumente, in cate o carte dedicata fiecaruia dintre acestea, miturile pe care ideologii corectitudinii politice incearca din rasputeri sa le impuna lumii intregi ca adevaruri absolute, incontestabile.
Cu aceasta ocazie, agentiile de presa anunta ca Libraria Integral plateste cititorii ca sa ia o carte! ... Zilnic, cei care trec pragul librarie primesc cadou 1 leu pentru fiecare carte aleasa, care de asemenea nu costa nimic!
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane prezinta astazi, de la ora 19.00, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
Plimbam dupa mine cate o carte in geanta, cu speranta ca voi prinde un strop de timp liber in metrou, in drum spre casa, sau 10 minute in parc, dupa ce las copilul la gradinita ori in pauza de pranz.
Este o carte care sparge barierele si spulbera viziunea mecanicista asupra psihicului si asupra felului in care intelegem Constiinta.
• Acum doua luni ati lansat o carte de eseuri si cronici sportive, "Din tara in care stanga e Cartu si dreapta e Lacatus". A fost o lansare calculata, in sensul obtinerii unei anumite vizibilitati in perspectiva anuntarii candidaturii? Va ajuta aceasta carte, din acest punct de vedere?
Am tot vorbit in ultimele saptamani de mult asteptata lansare a noii familii de chip-uri grafice R600 de la AMD. ... Ultimele informatii preconizeaza 14 Mai ca data de lansare pe piata a mai multor reprezentante printre care si locotenentul lui 2900XTX, evident 2900XT.
Colonelul in retragere Boris Sokolov, cel care a condus comisia de investigare, i-a relatat lui David Ensor ca, intr-un buncar subteran, Pentru o perioada scurta de timp, dintr-o data, ambele lumini de semnalizare de pe panourile de control au pornit simultan, aratand ca rachetele se pregatesc pentru lansare.
Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. ... In minutul 20 Ilie Stan avea deja doua schimbari facute, iar Chiriches era reprofilat fundas dreapta.
Pe site-ul ASAFAN ROMANIA a aparut un text despre o noua carte, OZN-uri deasupra Romaniei. ... - O carte extraordinara, continand o multitudine de deatalii fascinante asupra unui mare numar de cazuri, de la observatii facute de piloti, pana la intalniri cu entitati extraterestre.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
Senatorul de Sibiu Ilie Stoica, care a fost exclus din PC dupa sustinerea presedintelui Traian Basescu la referendum, si-a anuntat ieri, in sedinta de plen, afilierea la grupul parlamentar al PNL.
Grupul PSD din Senat se va reuni miercuri dimineata pentru a decide, prin vot secret, asupra succesorului lui Vacaroiu la tefia Senatului, in conditiile in care BPN al PSD l-a recomandat pe Ilie Sarbu pentru aceasta functie, dar in cadrul grupului vor fi depuse mai multe candidaturi.
Dan Ilie Morega a ramas fara postul de presedinte al PNL Gorj, insa este in continuare sef interimar al unui birou de conducere. ... Dan Ilie Morega a fost schimbat din fruntea PNL Gorj pentru cateva minute, dupa care a revenit ca sef interimar al unui birou de conducere.
O spune, la RFI, vicepresedintele partidului Ilie Sarbu. ... I-a primit Ion Iliescu, i-a promovat Ion Iliescu in diverse functii", declara Ilie Sarbu.
Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a achitat pe deputatul Dan Ilie Morega si pe fostul ministru al muncii, familiei si egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, in procesul in care cei doi erau judecati pentru dare, respectiv luare de mita.
Nu vom sta in pozitia ghiocelului in fata lui Basescu, avertizeaza Ilie Sarbu liderul senatorilor PSD Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, care este si socrul premierului Victor Ponta, a declarat marti, la RFI, ca noua putere nu va sta "in pozitia ghiocelului" in fata presedintelui Traian Basescu, si ca Romania trebuie reprezentata la Consiliul European de la Bruxelles de seful Executivului.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
google-analytics.com