Cautare

390 de rezultate pentru "ziar" (6.14 secunde)
El amintea de un vechi articol pe aceasta tema, aparut pe prima pagina a numarului din 19 ianuarie 1979 al prestigiosului ziar The Washington Post.
In acest scop, diapozitivele au fost transmise si unui ziar din Chicago, ca si expertilor firmei Eastman Kodak. Ambele entitati au fost de acord ca diapozitivele Kodachromes erau din epoca 1947.
In democratie, atunci cand noi consideram ca ceva e de prost gust, schimbam canalul, nu mai citim respectivul ziar, nu punem mana pe arma.
Un ziar din Sichuan scria ca un pilot de la fortele aeriene l-a confundat cu un avion inamic. Unele OZN-uri sunt probabil rachete lansate de la centrul Xichang.
In ziua de 15 octombrie, asa cum scria un ziar din Transilvania, deasupra taberei s-a aratat o mare cometa, care a tinut o ora sau ceva mai mult.
Acesta a fost momentul in care martorii au decis sa trimita o scurta descriere a povestii unui ziar local. Incidentul din 4 august 1991 nu este singurul raport de acest fel din Muntii Retezat.
xxx - Fiti amabil, aveti grija si de geamantanul meu, pana cumpar un ziar. - Domnule, stii ca vorbesti cu un parlamentar?
El a adunat astfel un total de 240.000 de pagini de inregistrari guvernamentale legate de OZN-uri din intreaga lume, plus peste un milion de pagini de inregistrari de OZN-uri non-guvernamentale, inclusiv carti, buletine, monografii, articole de ziar, studii de caz, scrisori, articole de reviste si materiale audiovizuale.
Fie OZN-urile erau considerate arme ale Fortelor Aeriene americane, menite sa convinga sovieticii ca poseda rachete care pot transporta bombe atomice, spre destinatiile lor, cu cea mai mare precizie, fie rapoartele erau o expresie a ceea ce un ziar a numit BOALA FARFURIILOR ZBURATOARE a acestei tari.
El a considerat ca publicul trebuie informat asupra acestui caz, deci a redactat un articol ilustrat, care la mijlocul lunii septembrie a fost preluat spre publicare de principalul ziar local.
Iata ca, pe 26 mai 2019, acelasi colectiv de autori publica, in acelasi ziar, rezultatele unei investigatii avand ca obiect un alt val de observatii OZN, de data aceasta unul petrecut pe coasta de est a SUA.
Nici la Regia de Transport nu este clar cine cat cunoaste din activitatea specifica a societatii, daca tinem cont ca in CA voteaza un pensionar despre care nu se stiu prea multe, Gheorghe Anchescu, un director de ziar, Gelu Visan s.a.m.d.
In aceste conditii, demersul acestui ziar are la fel de multa credibilitate ca o musca scapata de chelner in ciorba.
Cine detine stampila detine puterea Mai mult, Nini Sapunaru a spus ca decizia anuntata joi de prefectura "a fost cunoscuta de PSD cu o zi in urma" si anuntata de senatorul democrat Jan Vraciu intr-un ziar local.
A facut o sinteza a informatiilor aparute in ziar, legaturile lui Omar cu domnul Hrebenciuc sau Priboi. In privinta acelui plan de a o rapi pe fiica cea mica a presedintelui Basescu, am dubii foarte mari.
"Vosganian a jucat un rol major in decizia Romaniei de a recunoaste genocidul comis de Turcia asupra armenilor", arata ieri un prestigios ziar turcesc.
Dupa ce din interiorul PD au "rasuflat" nume precum Oscar Benes, Daniela Dragomir, Emilia Murineanu (o pedista deloc fericita ca s-a vazut "incondeiata" in ziar) si Ionela Manafu, a caror activitate a lasat de dorit, pe lista "neagra" a democratilor s-a mai adaugat un nume:
Un ziar din Golf a prezentat o astfel de poezie despre care se banuieste ca a fost scrisa de un oficial guvernamental si care ameninta ca moartea lui Saddam va fi razbunata.
"In acesti doi ani, nicio telenovela mondena n-a consumat atata hartie de ziar si atatea minute de emisie precum relatia Basescu-Tariceanu.
Mircea Serban, de la un ziar local din Viseu de Sus, s-a prezentat ieri la fosta inchisoare comunista din Sighetu Marmatiei, unde se afla intr-o vizita si presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com