Cautare

2657 de rezultate pentru "voicu calin" (3.28 secunde)
Presedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a dat de inteles ca lasa presedintia CJ pe mana dumnneavoastra, banuiesc ca veti candida... ... Mihai Voicu a lasat sa se inteleaga ca ar dori Primaria Craiova in schimbul cedarii consiliului judetean.
Si vicepresedintele Madalin Voicu a pledat pentru o solutie de echilibru in partid, dar si pentru innoire si promovarea de oameni noi, cu credibilitate.
Madalin Voicu, unul dintre cele mai pitoresti personaje ale politicii romanesti, a revenit in forta. ... Eu iubesc partidul asta si nu o sa plec niciodata de aici, doar daca ma dau afara", ne-a expus crezul sau politic Madalin Voicu. ... Domnule Voicu, sa incepem direct: ... Madalin Voicu:
Un singur lider, Madalin Voicu, vicepresedintele PSD Bucuresti, a recunoscut ieri, in exclusivitate pentru "Replica" de Constanta, ca partidul e rupt si se afla la un pas de desfiintare.
Madalin Voicu risca suspendarea Vicepresedintele PSD Bucuresti, Madalin Voicu, risca sa fie suspendat din cauza atitudinii sale critice la adresa conducerii centrale a PSD.
Potrivit NewsIn, ministrul liberal pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, care este presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, si deputatul PD Valentin Iliescu, vicepresedinte al aceleiasi comisii, au reprosat PSD ca, pe de o parte, s-a pronuntat, in cadrul Comisiei pentru Codul Electoral, in favoarea variantei Legii alegerilor pentru PE, iar, pe de alta parte, la votul in plen, s-a abtinut.
Directorul de dezvoltare al CEZ, Doru Voicu, a declarat pentru NewsIn ca piata de electricitate este distorsionata din cauza ca oferta de energie vine numai de la producatori de stat, concurenta dintre acestia este redusa, iar o mare parte din energia ieftina este captiva in contracte pe termen lung.
Senatul a incuviintat cererea de arestare a lui Catalin Voicu, 70 de senatori votand pentru, iar impotriva, 40. ... Marti, Comisia juridica din Senat a avizat favorabil cererea DNA de arestare a senatorului PSD Catalin Voicu.
Paul Voicu, prietenul tobosarului care si-a pierdut viata, este revoltat de ceea ce s-a intamplat la scurt timp dupa declansarea incendiului. ... I-au ridicat politistii”, a raspuns Paul Voicu.
Camelia Patrascanu a fost invitatul special al Mirelei Voicu la emisiunea Voi cu Voicu. Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie, schimbari declansate de cateva tranzile astrale rare.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca ministrii PD nu fac parte din noua structura guvernamentala care va fi propusa parlamentului saptamana aceasta, iar portofoliile acestora vor fi preluate de PNL si UDMR.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis ieri parlamentului lista Cabinetului restructurat format doar din PNL si UDMR. ... Mihai Voicu a fost propus ministru delegat pentru relatia cu parlamentul, iar Marko Bela ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile culturii, invatamantului si integrarii europene.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... In 6 aprilie 2006, presedintele declara, intr-o emisiune televizata, ca regreta numirea lui Calin Popescu Tariceanu in functia de prim-ministru.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Declaratia politica sustinuta de Calin Popescu Tariceanu in Parlament n-a starnit prea mare taraboi mediatic si politic. ... Calin Popescu Tariceanu a intervenit tocmai cand scandalul era pe sfarsite, epuizat politic si mediatic.
Aurora Hodut, Calin Hodut si fetita lor Mara au plecat spre infinit. Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
"Daca PSD nu va mai vrea, veniti la noi, la rromi” Adept si el al innoirii partidului si promovarii tinerilor (dar nu cu pretul sacrificarii parintelui-fondator Ion Iliescu), Madalin Voicu a fost autorul fara voie al unui moment aparte.
In opinia vicepresedintelui PSD Bucuresti, Madalin Voicu, disputa din Parlament demonstreaza, in realitate, diletantismul actualei Puteri, in care social-democratii sunt prinsi intr-o capcana, pentru a acoperi defectele administrative ale Puterii.
google-analytics.com