Cautare

57527 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (4.71 secunde)
Statuia Libertatii din New York (engleza Statue of Liberty) sau "Liberty Enlightening the World" (in vorbirea curenta "Miss Liberty" sau "Lady Liberty") este un monument in portul "Liberty Island" din orasul New York.
Toti ne amintim de problemele legate de ten ce ne-au determinat sa ne ascundem, sa ne retragem, renuntand la momentele cand ne-am fi dorit mai degraba sa ne aflam in centrul atentiei, nu in spatele cortinei.
La ora 13.00, la sediul PNL din Slatina a avut loc o conferinta de presa in care liderii celor doua partide aliate care au castigat alegerile prezidentiale au spus ca au pregatit un cadou pentru cei care au condus judetul pana in prezent.
Pentru ca martie vine cu multe cadouri, am gasit prin magazinele online, ce vand produse bio, numeroase minunatii cu adevarat sanatoase.
"Regionalizarea e cel mai inexplicabil gest al lui Basescu de la taierea pensiilor incoace Reorganizarea teritorial-administrativa a Romaniei este cel mai inexplicabil gest al lui Traian Basescu de la taierea pensiilor incoace, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
"Frunzaverde, un cal troian pe care Basescu il infiltreaza pentru a distruge USL!" Controversatul Sorin Frunzaverde ar putea fi "un cadou otravit", "un cal troian" pe care Traian Basescu il infiltreaza in PNL pentru a destructura USL, afirma sociologul Vasile Dancu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Neregulile savarsite de presedintele PPCD Constanta Liviu Scarlat, prezentate de Garda Financiara, sunt un subiect care merita efortul aprofundarii. ... In acest context, de mentionat ca, in urma verificarilor efectuate de Garda Financiara Constanta la societatea comerciala Mangalia SA cu sediul in str.
Institutiile publice nu le vor mai acorda angajatilor tichete-cadou, potrivit unei recente ordonante de urgenta a executivului privind reducerea cheltuielilor bugetare.
Alegerea unui cadou trebuie facuta însa cu multa grija.Pentru a nu omite pe cineva, sfatul specialistilor este sa se întocmeasca din timp o lista cu persoanele pe care urmeaza sa le felicitati.
Aproximativ 350.000 de euro au primit in ultimii doi ani o parte dintre angajatii Primariei Craiova sub forma de tichete cadou si cel de-al 13-lea salariu, municipalitatea anuntand, printr-o adresa oficiala, ca in 2010 nu s-au mai acordat tichete cadou sau de masa, ci doar al 13-lea salariu.
Borseta cadou Gerovital H3 Men Active Borseta contine: Sampon hidratant Gerovital H3 Men Gel de dus revigorant Gerovital H3 Men Antiperspirant Deodorant Gerovital H3 Men Active CADOU: ... Gel de dus revigorant Gerovital H3 Men A fost special conceput pentru a mentine pielea sanatoasa si tanara cat mai mult timp.
Inca din 2001, de la intrarea pe piata din Romania, Carrefour s-a implicat intr-un numar mare de actiuni sociale, culturale, care vizeaza mediul inconjurator sau segmente defavorizate din populatie, diversificandu-si o data cu expansiunea sa, promotiile si ofertele speciale.
"Dupa 25 de ani de cariera si de munca asidua, dupa sutele de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspira la stilul meu de viata, m-am gandit ca este momentul sa daruiesc cel mai pretios atuu al meu, relatiile pe care le-am cimentat in timp, produsele pe care le folosesc si in care am incredere si mai mult, contactul direct cu publicul care este doritor de o viata implinita, eleganta, cu valori normale, decente, un stil de viata inteligent.
Dialog Crstoiu - Basescu Dupa ce Ion Cristoiu a recunoscut ca a fost interesat de carțile din biblioteca de la Palatul Cotroceni, in special de volumul "Romania in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial" scrisa deIoan Talpes si aparuta de Editura Militara in 1989, Traian Basescu i-a spus ca i-o ofera cadou.
Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
"Basescu isi va cauta o iesire spectaculoasa din mandat, care sa-l victimizeze" (Autor: ... Teodor Baconschi a fost demis din functia de ministru de externe, pentru declaratiile pe care le-a facut la adresa protestatarilor din Piata Universitatii... ... Sigur, era nevoie de un sacrificiu ritual.
• Filialele PNTCD din intreaga tara vor incepe, in luna martie, sa stranga semnaturi pentru un referendum national in vederea instaurarii monarhiei. ... Bine ca mai sunt in viata, fiindca, trebuie sa recunoasteti, cui i-ar mai fi trecut prin cap asa ceva.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a decis sa prelungeasca pentru inca trei ani calitatea de Furnizor Oficial al Casei Regale pentru compania Sonimpex Topoloveni, apreciind calitatea deosebita si gustul desavarsit ale produselor Topoloveni si Topoloveana, produse 100% romanesti, 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri si fara conservanti.
majestatea sa defuncta, regele Mihai. ... Cele 28 de milioane de euro care urmeaza sa fie dati urmasilor fostului rege sa fie distribuiti dupa cum urmeaza: -o treime lui Johannis pentru calatorii si vacante; -o treime la SRI, sa ne asculte si urmareasca mai cu spor;
majestatea sa defuncta, regele Mihai. ... Cele 28 de milioane de euro care urmeaza sa fie dati urmasilor fostului rege sa fie distribuiti dupa cum urmeaza: -o treime lui Johannis pentru calatorii si vacante; -o treime la SRI, sa ne asculte si urmareasca mai cu spor;
google-analytics.com