Cautare

286 de rezultate pentru "tupeu de hot" (3.83 secunde)
DE CE IUBIM PASARILE? ... Cornelia Brebeanu) (crochiu) Un ianuarie tomnatic se rasfata printre crengille fara de strai ale salciilor. Nuduri, gandesc eu privind in departare, absenta, la barca scapata de imbratisarea malului, intinzandu-si silueta pe luciul apei, sub zvacvnirile repezi ale luntrasilor.
Senatorul Valer Marian a anuntat ca se autosuspenda din PSD Senatorul social-democrat Valer Marian a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca se autosuspenda din PSD pana la congresul partidului, fiind nemultumit de faptul ca premierul Victor Ponta a propus-o pe Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA, transmite Agerpres.
Nu stiu cazul Rarinca, stiu cazul Ponta Decat un om nevinovat in puscarie, mai bine 100 de hoti in libertate. ... Sunt de acord cu prima parte, nu si cu echilibrarea excesiva.
Prezentare de Andrei Plesu a cartii Pe trecerea timpului, de Emil Hurezeanu, Ed. ... Din punctul meu de vedere e singurul care ar fi meritat-o. Inainte de toate, vorbeste foarte bine limba romana. ... In al saselea rand, are virtutea rara de a asculta cu amenitate ce spune interlocutorul.
CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI Imi amintesc de profa de geografie. Eram prin clasa a 11 si aveam absente cu sutele pe semestru insa nu lipseam de la orele de geografie, desi nu e o materie ce s-a lipit prea bine de mine.
BERBEC Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori, incat nici nu ar merita sa te porti atat de frumos cu ei.
BERBEC O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. Ti se arata ca ceea ce construiesti tu cu mainile tale nu poate ajunge la forma cea mai buna peste noapte, ci e nevoie de o slefuire indelungata, pas cu pas.
BERBEC De multe ori iti doresti sa primesti a doua sansa, cu gandul la un eveniment din trecut care n-a iesit chiar asa cum ai fi sperat, si iata ca azi ti se ofera!
Alex Stefanescu) Nu exista spectacol mai jalnic decat acela al denigrarii Catedralei Mantuirii Neamului, cea mai impresionanta realizare a tarii noastre in anii de dupa 1989.
Si presa (scrisa indeosebi) a incheiat luna de miere cu noua putere instalata in Romania. ... si au facut-o prin comentarii semnate de lideri de opinie consacrati, directori sau redactori sefi ai acestor ziare.
De fapt, n-are importanta subiectul acestuia. Problema cea mai mare a fost cand am inceput sa culeg opinii de la oficiali ai diverselor institutii bancare cu sediul la noi. ... La fel si cand am vrut sa scriu de sindicate.
De 15 ani, asta ne e tinta. ... Asa de bine incat cine vine din afara dintr-o lume cat de cat normala ramane mut de uimire.
Aceasta activitate se indreapta cu precadere asupra aflarii adevarului despre mineriada de la care s-au implinit exact 15 ani.
Aceasta activitate se indreapta cu precadere asupra aflarii adevarului despre mineriada de la care s-au implinit exact 15 ani.
Un roman „sparge“ 85 de milioane de lei vechi, din banii publici, pe benzina.
Tragedia de la Tanacu a fost mana cereasca pentru presa romaneasca, dar mai ales pentru analistii intelectuali ai fenomenelor spirituale si sociologice romanesti. Insusi Nicolae Manolescu, proaspatul „imparat al scriitorilor romani“, si-a dat cu parerea legat de fenomen.
Voiculescu insa, profitand de faptul ca Basescu este in State, nu si nu! Plodul este al lui, iar faptul ca Basescu se bate cu pumnul in piept de la distanta se cheama ca este „demagogie”.
In plina greva a profesorilor, care-si deplang neajunsurile, un post de televiziune cu audienta nationala ne-a delectat zilele trecute cu aspecte din viata unui mare cantaret.
Sperantele ca miraculoasa culoare portocalie ne va creste moralul si nivelul de trai s-au cam dus dracului. ... A facut-o de-a cocosat-o. Alianta s-a dus de rapa de tot si nu ar fi asta marea durere a Romaniei.
Sunt o gramada de lucruri pe care, intr-o viata, un om poate ajunge sa le urasca.
google-analytics.com