Cautare

57644 de rezultate pentru "tratament pentru ochi umflat" (5.11 secunde)
Directorul executiv al Unitatii Fitosanitare Constanta, Gheorghe Pascu sustine ca in aceasta perioada se incearca obtinerea necesarului de produse pentru procesul de protectie a plantelor si manopera pentru culturile infiintate in cursul anului agricol 2007-2008.
Organizatia Femeilor Social Democrate a pus bazele Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol si a decis infiintarea unei Comisii de lucru care va fi condusa de senatoarea PSD, Gabriela Firea.
Am 54 de ani si statul roman, prin legile lui absurde si abuzive, ma condamna la moarte, cand pentru suma de doar 9.000 de euro, bani cu care ministerul condus de dumneavoastra cumpara doar pixuri, eu sunt lasata sa mor, scria jurnalista.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Apel pentru o interventie energica la nivelul politicilor nationale anti-fumat" , pe care o puteti citi in continuare.
Peste 800.000 de saci cu nisip au fost adusi pentru interventiile de la Dunare, iar tot ceea ce a fost afectat la vremea respectiva, cum ar fi localitatea Oltina, a fost remediat.
Euromelanoma este condusa de un grup de dermatologi europeni si activeaza in 33 de tari Euromelanoma are rolul de a promova si a impartasi informatii despre preventia cancerului de piele, diagnosticul precoce si tratament.
Astfel, onicomicoza cu localizare la nivelul piciorului necesita un tratament mai indelungat decat cea cu localizare la nivelul degetelor mainii.
Gabriel Petrisor Saramet, medic primar neurolog din cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Electroencefalografia (EEG) este una din metodele de explorare functionala cel mai frecvent folosita in diagnosticul bolilor sistemului nervos central datorita usurintei tehnice de a fi efectuata, lipsei oricarei nocivitati pentru bolnavul explorat si absentei oricarei contraindicatii clinice.
Pentru unii, maldarele cu lucruri sunt o sursa de confort. ... Veterinarii pot fi primii care sa observe semne de colectionat compulsiv de animale atunci cand proprietarii cauta ajutor pentru un numar mare de animale bolnave sau ranite.
Pentru cazurile de eczeme acute, adesea insotite de prurit intens, pot fi recomandate atat produse care contin cat si cele care nu contin cortizon. ... Daca pacientul prezinta o infectie la nivelul pielii sau manifesta dureri, atunci medicul va prescrie un tratament medicamentos.
Ce m-a socat a fost faptul ca, pentru ea, nicio boala nu este foarte grea sau incurabila. ... "Fiecare om este maestru pentru celalalt. ... Putem invata de la oricine, mai ales de la cei care ne fac probleme, pentru ca aceia ne slefuiesci.
Ce m-a socat a fost faptul ca, pentru ea, nicio boala nu este foarte grea sau incurabila. ... - Fiecare om este maestru pentru celalalt. ... Putem invata de la oricine, mai ales de la cei care ne fac probleme, pentru ca aceia ne slefuiesci.
A venit la tribunal purtand guler cervical Gigi Becali s-a prezentat luni in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta pentru a-si sustine cererea de intrerupere a pedepsei pe motive medicale.
Acum ai la dispozitie solutii pe care te poti baza pentru a duce sarcina la bun sfarsit pe picioare frumoase si sanatoase, in ciuda provocarilor din timpul verii.
Tratament cu celule modificate genetic contra HIV (Autoare: Magda Marincovici, Jurnalul National) Cercetatorii americani au pus la punct un tratament capabil de a crea, in cazul bolanvilor infectati cu HIV, o rezistenta naturala contra acestui virus.
Sarcina este una dintre cele mai propice perioade din viata unei femei pentru dezvoltarea varicelor. ... Din fericire, majoritatea celor care afla ca sunt insarcinate fac acest lucru, devenind mult mai motivate pentru a se ingriji si a face fata oricarei provocari.
Gazda evenimentului a fost Simona Dragomir, cunoscuta pentru zambetul sau stralucitor. ... Comunicarea vizuala in planificarea acestor cazuri este foarte importanta pentru pacienti, ajutandu-i sa isi faca o imagine clara a rezultatului final si a etapelor necesare de parcurs pentru obtinerea acestui rezultat.
Cercetari bazate pe update-ul periodic al evidentelor cazurilor studiate au relevat faptul ca tratamentul prin acupunctura este in prezent cel mai eficient tratament in cazuri de dureri cronice de spate, greata, spondiloza, migrene si insomnii.
Pentru prima data acest moment a fost marcat in 1950, Romania aflandu-se printre primele tari care au pus in practica recomandarea ONU.
• Sedintele de spa cu serpi sunt benefice pentru ca elibereaza orice tensiune corporala si sunt foarte des intalnite la Tel-Aviv. Se folosesc serpi care nu ataca si nu dauneaza sanatatii pentru un masajcomplet, care te elibereaza in doar cateva minute de stresul cotidian.
google-analytics.com