Cautare

6589 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate etapa a iii a" (8.13 secunde)
De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii: Romania" - proiect care urmareste prabusirea comunismului si impactul pe care aceasta l-a avut asupra Europei Centrale si de Est.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Senatorul Valer Marian a sustinut o declaratie politica:
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
Multe dintre masurile fiscale date de actualul executiv nu ajuta cu nimic mediul de afaceri pentru a iesi din criza financiara. ... Analistii sunt de parere ca Romania are o criza interna si ca s-a inteles prea tarziu cat de mari sunt cheltuielile bugetare.
Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a dat recent publicitatii, pentru prima data, amanunte legate de contractul de securizare a granitelor incheiat cu EADS Deutschland GmbH, contract ale carui prevederi au fost considerate pana acum secret de stat.
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) estimeaza ca va autoriza pana la finele acestui an sapte-opt administratori de pensii facultative (Pilonul III), a declarat ieri presedintele Comisiei, Mircea Oancea, citat de Mediafax.
Joia neagra a fotbalului romanesc 0-1, 0-2 si 1-5 De ce ne-a fost frica nu am scapat: ... In Europa League am aratat exact ceea ce aratam in anii ’60-’70 incepand cu tururile II sau III ale cupelor europene. Joi Europa ne-a aratat unde ne este locul cu adevarat.
Adevarul din spatele incercarilor de UNIRE (Continuare) Momentul realizarii unirii a venit. ... In vara lui 1599, Mihai Viteazu cere incuviintarea imparatului habsburgic, pentru a putea organiza o incursiune in Transilvania. ... Mihai Viteazu devine guvernator imperial al Transilvaniei, realizand, astfel, prima unire a acestei provincii cu Tara Romaneasca.
Fosta glorie a fotbalului feminin craiovean a asistat la meciurile din cadrul cupei care-i poarta numele. Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta). • A intrat in grupul Carrefour in 1980. ... • A fost numit CEO al companiei in primavara lui 2008, in plina expansiune a Carrefour pe piata locala.
Constructorii au impus deja reguli in acest sens, printr-o hotarare a consiliului local, norme care nu sunt insa respectate. ... Din momentul in care primesc acceptul organizarii unui santier, dezvoltatorii imobiliari si drumarii care executa lucrari de reabilitare a strazilor sunt obligati sa respecte cateva conditii impuse de lege.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa fac o pledoarie pentru a implementa si in Romania o abordare strategica in domeniul sanatatii.
Eu mai coabitez cinci minute si plec Personal nu cred ca e o simpla coincidenta faptul ca Basescu a iesit cu maraiala legata de revizuirea Constitutiei fix dupa ce s-a intors coabitacul ala mic din Germania, de la prelucrare.
A treia etapa de recalculare a pensiilor din sistemul public s-a incheiat. Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, spune ca au fost necesari 200 de miliarde de lei pentru aceasta etapa.
Luni a debutat cea de-a doua etapa a Caravanei "Fermier in Europa", actiune care presupune informarea fermierilor si a potentialilor intreprinzatori din mediul rural cu privire la implicatiile integrarii europene.
Migratia economica a romanilor: 1990-2006" dat recent publicitatii de Fundatia pentru o Societate Deschisa releva faptul ca cei peste 2 milioane de cetateni romani care au plecat cel putin o data in strainatate pentru a lucra au procedat astfel din motive economice, respectiv pentru un salariu mai mare.
google-analytics.com