Cautare

6589 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate etapa a iii a" (3.91 secunde)
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Primarul Sorin Oprescu a verificat lucrarile de la linia de tramvai Buzesti-Uranus. ... Noul bulevard va fi, de fapt, coloana vertebrala a circulatiei din Centrul Bucurestiului, si va functiona ca alternativa pentru Calea Victoriei si ruta Bdul Lascar Catargiu, b-dul Magheru si Bdul Dimitrie Cantemir.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. Iesirea din recesiune este impinsa pana in trimestrul al III-lea 2010. Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009. Inflatia a urcat la 1,68% in ianuarie .
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
2) din Constitutia Romaniei, propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare. ... Pana la momentul publicarii documentului care circula printre social-democrati, nimeni nu a vrut sa faca vreun comentariu oficial, dar, in urma verificarilor noastre, acesta este 100% autentic.
Va propunem in paginile urmatoare o discutie despre originea aromanilor si despre cauzele crizei lor identitare, fara pretentia de a gasi elixirul. Dar speram sa aducem in atentia cititorului crampeie din istoria fascinanta a aromanilor balcanici, dintre care un numar destul de mare ne sunt azi concetateni.
Canon a lansat astazi un noua camera foto digitala profesionala DSLR care face parte din familia EOS-1D. Principalul punct de atractie al lui Mark III este senzorul CMOS care ofera o rezolutie maxima de 10.1 MP.
Killa Fonic lanseaza, in parteneriat cu Virgin Radio, albumul III, un album care include piese realizate de-a lungul anului, in care artistul a aprofundat si alte stiluri fata de cele cu care si-a obisnuit deja publicul. III vine cu un vibe nou, in care Killa a imbinat trei genuri:
Studiul SEPHAR III:
Economia Romaniei "se misca in directia potrivita", datorita redresarii cererii externe, dar si in sens invers, din cauza incertitudinii interne in plan politic, a spus reprezentantul FMI, Tonny Lybek, adaugand ca datele despre evolutia PIB in T3 au fost mai bune decat estimarile.
In trimestrul 2, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca a crescut cu 3,1% fata de trimestrul I, datorita deplasarii muncitorilor spre agricultura.
Romania nu a reusit sa iasa din recesiune in trimestrul al treilea, la fel ca alte 6 tari din UE, in timp ce economiile altor 10 state membre au reusit sa inregistreze cresteri fata de trimestrul al doilea al acestui an, a anuntat, vineri, Eurostat.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Sase ONG-uri cu proiecte in favoarea copiilor au primit recent sustinere in valoare totala de 1.500.000 de lei la incheierea celei de a treia editii a campaniei sociale Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!
Franta este membra a Consiliului Europei, membra fondatoare a Uniunii Europene, a zonei Euro si a Spatiului Schengen. ... Face parte si din Uniunea Latina, Organizatia Internationala a Francofoniei si din G8. ... Este o natiune dezvoltata avand cea de-a cincea economie mondiala in 2008.
Numarul celor noi a scazut cu 57%. Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Numarul celor noi a scazut cu 57%. Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Toate au fost anuntate de primarul general, Sorin Oprescu, pentru 2011, insa niciunul din proiecte nu s-a finalizat. ... Licitatiile au fost organizate, firmele constructoare alese, insa pe ultima suta de metri s-a realizat ca cele doua proiecte nu aveau Planuri Urbanistice Zonale aprobate.
google-analytics.com