Cautare

8893 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs sf gheorghe" (6.50 secunde)
- Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte. ... fraudarea alegerilor din 2009 a fost premeditata. ... Iar masinaria pusa la punct in 2009 a lovit si la referendumul din 2012, si la prezidentialele din 2014.
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
37/2009. ... Nu m-am gandit daca o sa ma prezint la concurs, am vreme sa ma gandesc", a declarat Traian Iana. ... O sa ma gandesc daca voi participa la concurs, dar probabil ca ma voi inscrie", a spus Ilie.
1/2009, i-a furnizat informatii false. Concret, Emil Boc a comunicat, atat sub propria semnatura, cat si prin intermediul Ancutei Geanina Opre, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, ca sumele din fondul din care ar trebui sa acorde despagubirile conform Legii nr.1/2009 "sunt inexistente".
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu a sustinut necesitatea ratificarii Acordului argumentand prin faptul ca, fara acesta, am fi ajuns in incapacitate de plata.
Un prim proiect inovator adus de UNIQA in Romania la finele anului 2009, a fost UNIQA MeteoAlert - sistem de avertizare prin SMS cu privire la fenomenele meteo extreme, oferit gratuit clientilor UNIQA Asigurari.
S-a inscris la Institutul Narional al Magistraturii, pe care l-a absolvit in 2009. ... In 2014, Georgiana Moldovan s-a inscris la concurs pentru un post de inspector judiciar, dar a fost respinsa. Potrivit unui document CSM, Georgina Moldovan nu indeplinea criteriile de inscriere la concurs.
In plus, la inceputul saptamanii trecute, ministrul de finante, Gheorghe Pogea, declara ca statul va incasa 350 de milioane de lei din impozitul forfetar in ultimele sapte luni ale acestui an.
"Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.Dan Bittman, membru al formatiei Holograf, a declarat ca va face legatura intre "viata reala" si cea a politicienilor.
Vineri, 29 martie, s-a dat startul celei de-a 9-a editii a Concursului - Slabeste SIGUR si NATURAL, concurs aflat in al 6-lea an de desfasurare, sub atenta indrumare a Prof.
Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding.
Domnule Prim-Ministru, este inadmisibil faptul ca ati ignorat cu buna stiinta, pana la momentul de care vorbim, nu doar una, ci doua Decizii anterioare ale Curtii Constitutionale si anume Decizia nr.1257 din 07 octombrie 2009 si Decizia 1629 din 03 decembrie 2009, ultima suspendand efectele Ordonantei de Urgenta a Guvernului 105/2009 pana la data de 27 februarie 2010, din 28 februarie 2010, incetand de drept efectele ei, potrivit articolului art.147, alin.
In cursa pentru conducerea partidului au intrat Dan Ilie Morega si Gheorghe Orzan. ... Pana in prezent, si-au anuntat candidatura la sefia Organizatiei Judetene actualul presedinte interimar, deputatul Dan Ilie Morega, respectiv fostul vicepresedinte al PNL Gorj, Gheorghe Grivei.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Gheorghe Mencinicopschi a elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste 300 de lucrari stiintifice in tara si strainatate. ... 57/28 Mai 2009.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... "Rata de promovare nu a crescut de fapt" Şi profesorul de matematica Adrian Troie, directorul adjunct de la Colegiul National "Sf.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com