Cautare

478 de rezultate pentru "tentativa sinucidere" (6.10 secunde)
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei. În plus, veniturile împrumutatului trebuie sa depaseasca 4.700 de lei pe luna.
"Daca va fi nevoie, vom scadea si tarifele, dar asta ar echivala cu o sinucidere, pentru ca nu ne-am mai putea acoperi costurile.
prin sinucidere, si-a inselat pur si simplu copilul, pe care nu l-a intrebat nimeni daca vrea sa se nasca si apoi sa creasca fara mama.
El crede ca guvernele comit sinucidere economica prin austeritatea pe care o impun propriilor economii. In loc sa gaseasca solutii de stimulare a cresterii economice, guvernantii europeni au impresia ca taierile si reducerile ar fi solutia miraculoasa.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
Toate probele ridicate de la fata locului si declaratiile martorilor ii conduc pe anchetatori spre ipoteza ca ar fi vorba de o sinucidere.
Desi moartea lui a fost tratata drept sinucidere, mama lui TURING si alti apropiati au vorbit deseori despre "circumstantele suspecte" in care a avut loc decesul.
"Site-uri despre sinucidere si hacking, cu jocuri de noroc sau continut care incurajeaza ura sunt si ele amenintari pe care parintii ar trebui sa le ia in serios ca sa isi protejeze copiii inclusiv in viata reala", a mai spus acesta.
Lovecraft a fost foarte afectat de aceasta pierdere a locului de nastere si pentru o vreme chiar s-a gandit la sinucidere.
Cele patru parti ale cartii sunt presarate din abundenta cu o serie de povestiri fascinante din mitologie si istorie, referitoare la diferite obiceiuri si ritualuri funebre din trecut si din prezent, cu epitafuri si ultime cuvinte ale unor personalitati si cazuri celebre de omucidere si sinucidere.
M-am gandit la sinucidere, a spus profesorul Gheorghe Amza. El a adaugat: - Mi s-a parut imposibil sa suport atata umilinta, dupa atata munca, toata viata am scris si am format ingineri, nu intelegeam ce e cu mine, voiam sa se deschisa pamantul sub mine sa ma inghita.
Sigur, aceasta pozitie culturala dominanta nu i-a impiedicat pe europeni sa se sfasie intre ei si sa incerce o sinucidere generala in anii Primului Razboi Mondial si in anii celui de al Doilea Razboi Mondial.
In acest mod Kris este vizitat de materializarea sau copia fostei sale iubite Harey, de a carei sinucidere se simte vinovat.
Cetatea Poenari a lui Tepes sau 1.480 de trepte pentru o sinucidere din dragoste 5. Cetatea Rasnov si legenda izvorului secret 6.
In acest mod Kris este vizitat de materializarea sau copia fostei sale iubite Harey, de a carei sinucidere se simte vinovat.
Avocatul Ion Cazacu, care il apara pe fostul premier, declara ca s-a cerut un alt termen intrucat, daca cererea va fi judecata in 12 februarie, practic s-ar pierde zilele scazute din pedeapsa primita de Nastase, respectiv cele din perioada 20-26 iunie 2012, cand acesta a fost internat la Spitalul Floreasca, in urma tentativei de sinucidere.
- irascibilitatea, tulburarile de somn si cresterea nivelului de stres, care atrag dupa sine probleme de concentrare si invatare - perturbarea rutinei zilnice, care ne ajuta sa fim organizati si sa ne dozam energia corespunzator - cresterea riscului de infarct cu 10%, in special in prima saptamana dupa trecerea la ora de vara - cresterea ratei de sinucidere la barbati, potrivit unui studiu australian efectuat in 2008 de publicatia Sleep and Biological Rhythms - instalarea asteniei de primavara, manifestata prin letargie, lipsa de energie si insomnie
Rockerul in varsta de 65 de ani a fost acuzat in numeroase randuri de "instigare la sinucidere". Cel mai cunoscut caz este al tanarului John McCollum de 19 ani care s-a sinucis in timp ce asculta Suicide solution de pe albumul "Blizzard of Ozz".
Mentionam un pasaj din randurile scrise de Alina Avadanei: "Asadar nu recurgeti la sinucidere, la intrare in depresie sau la alte metode asemanatoare.
Medicul Rodica Tanasescu insista cu toata forta asupra pericolului la care se expun pacientii atunci cand renunta la tratament, spunand ca "este o sinucidere lenta".
google-analytics.com