Cautare

31 de rezultate pentru "tatuaje" (7.21 secunde)
Laura Constantin - Henna Artist le-a facut tatuaje cu henna celor prezente, pe baza de programare in prealabil. ... O stiu pe Laura Constantin, cea care le-a facut astazi fetelor tatuaje cu henna, de la targurile de moda organizate la Bucuresti.
In 2013, un grup de persoane nord-americane, care efectueaza tatuaje, au creat un compt pe site-ul Pinterest pentru a-si face cunoscute creatiile originale: tatuaje destinate sa mascheze cicatricile legate de mastectomii.
Iubitoarele de frumos si de coafuri inedite pot apela cu incredere la serviciile pe care le gasesc in salonul Diva Hair, precum: hair-styling, manichiura-pedichiura, cosmetica, tatuaje corporale si tatuaje permanente pentru sprancene, la nr. de telefon 0213671701.
Virusurile hepatitice, multe si nelinistite Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne recomanda efectuarea periodica de teste privitoare la hepatitele B si C, mai ales daca avem un stil de viata mai agitat, cu sex neprotejat, droguri injectabile, daca avem tatuaje sau piercing.
Foarte multe femei iubesc tatuajele chiar de aceea sunt simboluri si motivatii de tatuaje care nu arata bine numai pe femei, ca de exemplu florile, fluturele, zanele si multe altele.
Haine, masini, tatuaje, vacante, o imagine construita pentru ochii ce privesc. Anthony Giddens in Transformarea Intimitatii releva cum, tot mai mult, gratificarea sexuala si fericirea personala merg mana in mana.
haine, produse cosmetice, genti, dulciuri, tatuaje henna, make-up, produse handmade si vintage si sunt rugati sa afle mai multe detalii la:
haine, produse cosmetice, genti, dulciuri, tatuaje henna, make-up, produse handmade si vintage si sunt rugati sa afle mai multe detalii la:
- evita efectuarea de tatuaje; - evita efectuarea de pierdng-uri. Ce faci daca cineva apropiat este infectat sau sufera de Hepatita C?
Mai mult, s-a constatat ca luptatorii Acvila beneficiau de consultanta pentru tatuaje. Consultantele si tatuajele erau efectuate la sediul unitatii, pe bani publici.
Proprietarii exploatatiilor comerciale vor putea opta pentru identificarea porcilor fie prin utilizarea unei crotalii, fie prin aplicarea unui tatuaj, aceasta ultima varianta fiind mai putin costisitoare si mai usor de realizat, sustine directorul executiv Stanca Tudor.
In perioada 24-26 aprilie, la Operatiunea Porti Deschise la Renault, doritorii pot testa performantele noului model, asigurandu-si astfel si participarea la tombola ce are ca premii doua autoturisme Renault Megane, zece vouchere de calatorie si vor avea parte de multe surprize ("tatuaje" pentru masini, machiaje pentru doamne).
- apare si bratul persoanei (si chiar si aparatul foto sau telefonul mobil, daca poza este facuta in oglinda) - calitatea pozei poate fi indoielnica; - apar chestii de tip personal: tatuaje, piercing-uri, accesorii stridente (cercei, ruj), muschi mai dezvoltati, animale de companie.
Trendsetter in nail looks, OPI propune culori extraordinare, in nuante glitter, shimmer si metalice, insotite de accesorii precum tatuaje temporare, stickere, inele si bratari pentru un look sofisticat.
- Am vazut ca ai multe tatuaje. Le aveai dinainte de a naste? - Nu, mi-am facut tatuajele dupa ce am nascut.
Tot la standul Taniei Francu, se gaseau si henna pentru tatuaje, esente de parfum pe baza de ulei arabesc - intre 30 RON - 45 RON si turbane.
prin piercing, tatuaje, ace si seringi contaminate, mai ales in cazul utilizatorilor de droguri injectabile; prin instrument medical contaminat si nesterilizat corespunzator, in special in cabinetele stomatologice;
Atunci cand fac sex neprotejat, cand au parteneri sexuali multipli, sunt homosexuali, consumatori de droguri injectabile, si-au facut tatuaje sau daca de curand au avut o boala cu transmitere sexuala.
Adrian Streinu Cercel, managerul INBI "Matei Bals", subliniaza ca persoanele care fac sex neprotejat, au parteneri sexuali multipli, sunt homosexuali, iau droguri injectabile, si-au facut tatuaje prezinta risc mai mare de infectare cu HIVB/SIDA.
"Orice persoana ar trebui sa stie ca odata la cinci ani ar fi bine sa isi faca o evaluare si cardiologica si pulmonara si digestiva si sa isi faca o serie de teste, sa se caute de HIV, hepatita B si hepatita C, mai ales daca persoana respectiva stie care un comportament posibil la risc — adica tatuaje, piercinguri, nu a utilizat prezervativul la contact sexual intamplator.
google-analytics.com