Cautare

61667 de rezultate pentru "supliniri biologie sedintele din august 2009 dolj" (5.35 secunde)
Ministrul finantelor, Gheorghe Ialomitianu, i-a chemat recent la raport pe cei din teritoriu, pentru a afla cum stau lucrurile la nivel local. ... Noi, la Dolj, ne axam pe comertul cu cereale si cu produse energetice", a precizat directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Eugen Calinoiu.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj nu s-a finalizat, desi termenul - limita convenit cu Uniunea Europeana era 31 octombrie, potrivit NewsIn. ... In Dolj, de exemplu, procesul de identificare a parcelelor agricole a fost finalizat in aproximativ 70% din localitatile din judet (111 la numar).
Din cauza salariilor foarte mici, absolventii de medicina prefera sa-si gaseasca alta meserie decat sa lucreze la tara. Patru cadre medicale din Dolj care au implinit varsta de pensionare va trebui sa renunte la posturi de luna viitoare.
Oricine are posibilitatea sa intre on line, pe www.monitoruloficial.ro, iar pe aplicatia e-Monitor, poate descarca în format pdf toate publicatiile din Monitorul Oficial (MO) al României si poate vizualiza gratuit întreaga legislatie.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe stirile care anuntau scoaterea de la guvernare a democratilor, ca zvonurile privind impartirea posturilor detinute in Dolj de PD au si inceput sa apara.
Anul acesta, politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj au aplicat 22 de sanctiuni contraventionale in valoare de 40.500.000 de lei. Cu toate acestea, Piata Centrala din Craiova inca mai „gazduieste“ afaceristi dornici sa achizitioneze aceste bonuri.
Kira Group, societatea patronata de omul de afaceri Samir Sprinceana, se razboieste in instanta si cu firmele private dupa ce "meciul" cu Directia Generala a Finantelor Publice Dolj a intrat in prelungiri.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj are, incepand de vineri, o noua echipa de conducere, la investirea careia a participat prefectul judetului, Florin Stancu, si subprefectul Cristian Sovaila.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Cei doi functionari publici craioveni care si-au recunoscut falsurile in fata procurorilor DNA si au fost suspendati de primarie au fost trimisi inapoi la serviciu de magistratii Tribunalului Dolj.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit premii acordate nelegal si plati facute pentru lucrari efectuate la tarife mai mari decat cele negociate Consiliul Judetean (CJ) Dolj a fost prins "cu mata in sac" de Camera de Conturi Dolj in urma controlului efectuat in 2010.
Acestea sunt concluziile Camerei de Conturi Dolj, care a sesizat Parchetul pentru continuarea cercetarilor.Camera de Conturi Dolj a finalizat recent verificarile la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, pentru anul financiar 2006.
Acestea sunt concluziile Camerei de Conturi Dolj, care a sesizat Parchetul pentru continuarea cercetarilor.Camera de Conturi Dolj a finalizat recent verificarile la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, pentru anul financiar 2006.
Potrivit Sectiei Comerciale a Tribunalului Dolj, anul trecut au fost depuse 292 de cereri de insolventa, dar au intrat în faliment doar 108 societati. ... Potrivit aceleiasi surse, la Tribunalul Dolj au fost înregistrate pâna ieri 578 de cereri de insolventa si s-a deschis procedura insolventei (falimentul) pentru 217 firme.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. Consiliul Judetean Dolj crede ca a dat lovitura pe piata imobiliara.
Cu toate ca solicita masuri de stimulare pentru incadrarea in munca a absolventilor de invatamant sau a persoanelor defavorizate, aproape jumatate din numarul angajatorilor "uita" sa-si ia banii cuveniti de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca.
In 2009, firmele foarte mici, cunoscute sub numele de microintreprinderi, au fost impozitate cu 3% - cota aplicata asupra veniturilor. Dar actul normativ referitor la impozitarea acestor entitati economice isi incheie aplicabilitatea la 31 decembrie 2009. ... Impozitul redus de 3% are aplicabilitate doar pana la 31 decembrie 2009.
Electrificarea tuturor localitatilor din Romania va trebui finalizata pana in anul 2009. ... Programul "Electrificare 2007-2009" va fi aplicat in judetul Dolj doar pentru extinderea retelelor electrice in cateva localitati care au facut deja proiecte de extindere.
google-analytics.com