Cautare

184 de rezultate pentru "supermarket" (3.25 secunde)
Un barbat inarmat a deschis focul intr-un supermarket din statul american Virginia, miercuri, si a ucis 10 oameni, relateaza BBC. Atacul s-a petrecut intr-un supermarket Walmart din Chesapeake.
Compania a intrat pe piata romaneasca abia in urma cu un an si detine patru hipermarketuri, la Bucuresti, Pitesti, Targu-Mures si Cluj, si un supermarket la Timisoara, care va fi inlocuit anul viitor cu un hipermarket.
Peloponez - Tolo - curtea unei vile aflate pe plaja Este un orasel specific Greciei continentale, cu taverne, magazine de tot soiul si doua sau trei supermarket-uri (intre ghilimele, deoarece nu sunt supermarket-urile pe care le stim din Romania).
In alta ordine idei, europarlamentarul galatean s-a raliat unui demers initiat de cinci deputati europeni privind abuzurile comise de supermarket-uri atat in raport cu furnizorii de produse, dar si cu cei care isi fac cumparaturile in asemenea locatii.
Supermarket prins pe picior gresit In urma verificarilor facute la un supermarket renumit din Galati, controlorii au constatat faptul ca receptia unor pachete de tigari in valoare de 2,048 miliarde de lei vechi s-a facut pe baza unui aviz de insotire a marfii care avea ca beneficiar o persoana fizica, si nu supermarketul respectiv.
Noul supermarket, despre care se preconizeaza ca va fi dat in folosinta in octombrie 2008, va depasi orice alta investitie de acest gen realizata in urbea noastra.
De fiecare data cand se deschide un hipermarket, supermarket sau magazin cash&carry, pretul imobilelor din zona cunoaste o miscare ascendenta. ... "Preturile incep sa creasca usor cand incepe constructia unui nou supermarket, iar dupa ce se deschide preturile cresc intr-un ritm mai alert", a afirmat Radulescu.
In cele 12 luni care s-au scurs de la inceputul anului, comisia a atribuit persoanelor fizice circa 850 metri patrati de teren, a vandut, la licitatie, circa 5.000 de metri patrati pentru ridicarea unui complex comercial de tip "supermarket".
S-a vorbit si despre ridicarea supermarket-ului Carrefour. Promit ca atunci cind va fi pusa prima cupa de pamint pentru ridicarea acestui supermarket am sa ma imbat", a precizat prefectul Mihai Capra.
Acesta va fi primul supermarket de tip "Penny Market" din zona litoralului sudic. Constructia sa va reprezenta o serioasa concurenta pentru micii intreprinzatori care si-au putut impune, de ani de zile, propriile preturi, mult mai ridicate fata de cele din Constanta.
Câte unul-doua pe cartier si ceva mai multe în jurul pietelor sau târgurilor.  Cumparatori din supermarket Cei mai multi craioveni se înghesuie în supermarketuri sau hipermarketuri, dar apeleaza periodic si la magazinele de cartier.
De exemplu, daca un produs are un pret de lista de 10 de lei, acesta va ajunge la 12 lei intr-un supermarket care impune taxe de 20%, dar la 11 lei intr-un supermarket care impune taxe mai mici.
Cel de al 15-lea supermarket Carrefour Express a fost deschis, ieri, la Oradea, in cartierul Rogerius, in incinta fostului supermarket Artima.
Acestia se plang de faptul ca tot mai multi craioveni prefera produsele de la supermarket decat pe cele de pe tarabele din piata.
Grupul Carrefour deschide vineri al doilea supermarket din Bucuresti, Carrefour Market Chilia Veche, cu o suprafata de vanzare de 430 mp, care are 50 de angajati, a anuntat joi retailerul.
Isi aranjeaza PET-urile in carucioare si incep o cursa nebuna pana la intrarea in supermarket. ... In plus, nu necesita sa fie carat cu greu de la supermarket saptamana de saptamana, sa fie depozitat sau reciclat.
Peloponez Tolo - curtea unei vile aflate pe plaja Este un orasel specific Greciei continentale, cu taverne, magazine de tot soiul si doua sau trei supermarket-uri (intre ghilimele, deoarece nu sunt supermarket-urile pe care le stim din Romania).
De cele mai multe ori insa, gestul le-a fost refuzat categoric, Adriana Iliescu avand principiile sale dupa care se ghideaza si traieste.O situatie de acest fel a avut loc weekendul trecut, in incinta unui supermarket din cartierul Drumul Taberei, de unde fosta profesoara obisnuieste sa isi faca aprovizionarea.
Supermarket-urile iarasi sunt foarte multe si foarte bine aprovizionate, gasiti in ele de toate, de la mancare pana la cosmetice. ... In Tsilivi (partea dinspre Zante), exista si un supermarket Dia, foarte mare si bine aprovizionat.
Un barbat, despre care presa franceza scrie ca este marocan, a fost ucis de fortele de interventie dupa ce a luat ostatici mai multi oameni intr-un supermarket din Trebes si a omorat trei oameni in timpul atacului.
google-analytics.com